Skip to main content

Το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου η Προεδρική εκλογή

To πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου θα γίνει η εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, όπως έγινε γνωστό στη διάρκεια της δεξίωσης που διοργάνωσε ο κ. Κάρολος Παπούλιας προς τιμήν του Διπλωματικού Σώματος.
To πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου θα γίνει η εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της ετήσιας δεξίωση που διοργάνωσε την Πέμπτη ο κ. Κάρολος Παπούλιας προς τιμήν του Διπλωματικού Σώματος.

Στη δεξίωση παρέστησαν ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ο Αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δρούτσας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος, ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, η πρώην υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Σιούφας, καθώς και πολλοί πρέσβεις και εκπρόσωποι διπλωματικών αποστολών που εδρεύουν στη χώρα μας.