Skip to main content

«Γαλάζιο αντάρτικο» στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας – Θράκης

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του απέναντι στην επίσημη του Χρήστου Μέτιου ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, Κώστας Ζαγναφέρης.

Μια μέρα μετά την ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θα στηριχτούν από τη ΝΔ όλοι οι εκλεγμένοι περιφερειάρχες, σήμερα ανακοινώθηκε το πρώτο αντάρτικο απέναντι στον νυν περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Χρήστο Μέτιο.

Ο νυν αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης, με δήλωσή του στο Facebook ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Ο κ. Ζαγναφέρης ήταν ένας εκ των χωρικών αντιπεριφερειαρχών, που ήρθε σε κόντρα με τον κ. Μέτιο, που διαδέχτηκε τον ιδρυτή της παράταξης, Γιώργο Παυλίδη, μετά το θάνατό του. Μάλιστα, υπάρχει έντονη φημολογία ότι δεν αποκλείεται να προκύψει ακόμη ένας υποψήφιος από τον χώρο της ΝΔ και πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, Χριστόδουλος Τοψίδης.

Η δήλωση του κ. Ζαγναφέρη είναι η εξής:

«Δήλωση Κωνσταντίνου Ζαγναφέρη, υποψήφιου περιφερειάρχη Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης:

 Μετέχοντας σχεδόν δέκα χρόνια στον δεύτερο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, γνωρίζοντας από μέσα τα προβλήματά της, τις δυσλειτουργίες της αλλά και τις τεράστιες δυνατότητές της, αποφασίσαμε μια ομάδα αυτοδιοικητικών στελεχών, αλλά και ενεργών πολιτών να διεκδικήσουμε την ψήφο των συμπολιτών μας για την διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Όλοι μας έχουμε πολιτικές καταβολές και δραστηριότητες, τις οποίες δεν απεμπολούμε, αλλά έχοντας σαν πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην δημιουργία μιας αξιόλογης και ικανής ομάδας, ανεξάρτητης και ακηδεμόνευτης, όπως άλλωστε υποστηρίζουν διαχρονικά όλα τα κόμματα (όπως και η Νέα Δημοκρατία).

Στόχος μας είναι η επανεκκίνηση από το τέλμα που επήλθε από την απρόσμενη απώλεια του ιδρυτή της παράταξής μας Γ. Παυλίδη και η επανεκκίνηση της αναπτυξιακής πορείας της περιοχής μας.

Με όραμα, πίστη και γνώση θα διεκδικήσουμε την εμπιστοσύνη σας για να υλοποιήσουμε τις αξίες και τις προσδοκίες όλων μας.

Εντός του επόμενου δεκαπενθημέρου θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού μας

Με σεβασμό στον πολίτη

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ».