Skip to main content

Θεσσαλονίκη: «Κοκτέιλ στο χέρι» σε γυάλινο περίπτερο στη Νέα Παραλία

Το Crazy Shaker είναι ένα take away καφέ μπαρ, το πρώτο που άνοιξε σε γυάλινο περίπτερο στη Νέα Παραλία στη Θεσσαλονίκη.

Τις πόρτες του άνοιξε το πρώτο καφέ - μπαρ σε γυάλινο περίπτερο στον Κήπο του Νερού στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης.

Το Crazy Shaker άρχισε να λειτουργεί το Σάββατο, 26 Οκτωβρίου σερβίροντας καφέ, σοκολάτες, smoothies και φυσικά -όπως υποδηλώνει το όνομά του- κοκτέιλ.

«Το πρότζεκτ βασίζεται στο ότι είμαστε take away, όλα είναι take away. Ειδικευόμαστε στο κοκτέιλ», σημείωσε μιλώντας στη Voria.gr ο υπεύθυνος του καταστήματος, Στέφανος Σπύρου.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, το Crazy Shaker είναι επηρεασμένο από την Αμερική και έχει τη λογική «κοκτέιλ στο χέρι», κάτι που όπως επισημαίνει δεν συναντάται αλλού στη Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα κλασικά κοκτέιλ, στο γυάλινο περίπτερο θα βρείτε και πρωτότυπα κοκτέιλ που έχει δημιουργήσει η ομάδα του Crazy Shaker: Κοκτέιλ με τσίπουρο, με σιρόπι από σύκο και γαρύφαλλο αλλά και κοκτέιλ με λίγο ή και καθόλου αλκοόλ, Παράλληλα, το  Crazy Shaker δημιουργεί τα δικά του smoothies ενώ σύμφωνα με τον κ. Σπύρου, στόχος του καταστήματος είναι να προσφέρει συνεχώς νέες επιλογές στον κόσμο.

Το κατάστημα συνδυάζει ξύλο και μέταλλο στη διακόσμησή του ενώ από κάθε σημείο του περιπτέρου βλέπεις θάλασσα. 

«Εμείς δεν έχουμε σκοπό να βγάλουμε τραπεζοκαθίσματα γιατί είμαστε καθαρά ένα μαγαζί take away. Δεν είμαστε μια καφετέρια να καθίσεις, και εξάλλου υπάρχει χώρος μέσα στο μαγαζί. Δεν σκοπεύουμε να γεμίσουμε τραπεζοκαθίσματα την Παραλία», δήλωσε ο κ. Σπύρου αναφορικά με τη στάση του στα τραπεζοκαθίσματα. Ο ίδιος ωστόσο επισήμανε ότι σε περίπτωση που οι πελάτες ζητήσουν τραπεζοκαθίσματα, τότε το κατάστημα θα προχωρήσει σε μια τέτοια επένδυση πάντα σε συνεννόηση με τον δήμο και μέσα στα υφιστάμενα όρια.

Το Crazy Shaker ανήκει στον όμιλο Christofer που διαθέτει και το αναψυκτήριο δίπλα από το καφέ - μπαρ καθώς και το εστιατόριο Christofer, το Ciel, και το Plaisir στο Cosmos.

Σημειώνεται πως από τα εννέα γυάλινα περίπτερα της Νέας Παραλίας, τα επτά έχουν διατεθεί προς εκμετάλλευση.