Skip to main content

Tο πρώτο Miele Experience Center άνοιξε στη Θεσσαλονίκη (φωτο)

Με παρουσία πάνω από 45 χρόνια στην Ελληνική αγορά, η εταιρεία πλέον επεκτείνει την δραστηριότητά της και στη Βόρεια Ελλάδα.

Η Miele Hellas, με έδρα την Αθήνα, θυγατρική της Miele & Cie. KG και με εξέχουσα παρουσία πάνω από 45 χρόνια στην Ελληνική αγορά, επεκτείνει την δραστηριότητά της και στη Βόρεια Ελλάδα και ανοίγει το πρώτο υποκατάστημα της στην καρδιά της Βόρειας Ελλάδας, στη Θεσσαλονίκη.

H εταιρεία παραμένοντας πιστή στο όραμα των ιδρυτών της για «Πάντα Καλύτερα» και έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την παροχή κορυφαίας εξυπηρέτησης ανάλογης της απαράμιλλής ποιότητας των προϊόντων της και της μακρόχρονης ιστορίας της, θα βρίσκεται ακόμα πιο κοντά σε κάθε καταναλωτή ξεκινώντας να δραστηριοποιείται η ίδια στην περιοχή.

H Miele Hellas αναλαμβάνει την εμπορία οικιακών συσκευών και αναλωσίμων αλλά και την τεχνική εξυπηρέτηση οικιακών & επαγγελματικών συσκευών .

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, στην οδό Βασιλίσσης Όλγας 194, άνοιξε το νέο Showroom και σημείο πώλησης της επίσημης αντιπροσωπείας της Miele. Ένας φιλόξενος χώρος που αντανακλά το κορυφαίο design και την μοναδική ποιότητα της εταιρείας, σας περιμένει να το ανακαλύψετε και μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό να δημιουργήσετε το σπίτι που ονειρεύεστε.

Το νέο Miele Experience Center θα γίνει το νέο αγαπημένο σημείο συνάντησης στην συμπρωτεύουσα φιλοξενώντας εκδηλώσεις και βιωματικά events προσφέροντας σε κάθε επισκέπτη μοναδικές εμπειρίες με τη Miele.

Παράλληλα, το Τμήμα Τεχνικής Εξυπηρέτησης Βορείου Ελλάδος, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, στεγάζεται στον ίδιο χώρο.

Το απόλυτα εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό με πολυετή εμπειρία και άρτια εκπαίδευση βρίσκεται στη διάθεση σας άμεσα και αξιόπιστα με ένα τηλεφώνημα ή μια επίσκεψη.

Για σύνδεση, επίδειξη και τεχνική υποστήριξη οικιακών ή επαγγελματικών συσκευών Miele μπορεί κάθε πελάτης που ενδιαφέρεται να καλέσει στο 801 222 4444 για να προγραμματίσει το ραντεβού του με το τεχνικό τμήμα.

Στοιχεία επικοινωνίας για Βόρεια Ελλάδα:

Τηλέφωνο για Service Miele: 801 222 4444
Τηλέφωνο επικοινωνίας κοινού: 231 1297 599
Διεύθυνση: Βασιλίσσης Όλγας 194, ΤΚ54655 Θεσσαλονίκη

www.miele.gr