Skip to main content

Το πρώτο Mindspace έρχεται στη Θεσσαλονίκη - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Στο πρώτο meetup του Mindspace οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα γύρω από τις startups και να συνδιαλεχθούν με τους ομιλητές

Το 1ο Mindspace ξεκινάει δυναμικά στη Θεσσαλονίκη στις 11 Δεκεμβρίου με ένα meetup που θα πραγματοποιηθεί στις 18:15 στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α) του Α.Π.Θ στο αμφιθέατρο 3.

Είσαι νέα ή νέος; Έχεις μία ιδέα που θα ήθελες να υλοποιήσεις και να την δεις να γίνεται πραγματικότητα; Ψάχνεις άτομα για να φτιάξεις μια ομάδα ή να μοιραστείς την ιδέα σου; Τότε δεν πρέπει να χάσεις το 1o φετινό Mindspace MeetUp, “How to StartUp | Just Do It”. 

Στο πρώτο event στην πόλη, από μια σειρά από Mindspace MeetUps, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει από γνώσεις γύρω από τις StartUps: τι είναι και πώς δημιουργούνται. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, θα ακούσει καινούριες ιδέες και θα μάθει πως μπορεί να ξεκινήσει τη δική του επιχειρηματική πορεία. Ακόμη θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει και να συνδεθεί με άτομα που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες.

To event θα ξεκινήσει στις 18:15 στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α) του Α.Π.Θ στο αμφιθέατρο 3, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου.



Επίσημοι καλεσμένοι και ομιλητές: ο Λάζαρος Πεντερίδης, ιδρυτής της startup “ComeTogether”, o Γιώργος Νικολάου που είναι ιδρυτής της εταιρείας “Soulscan”, η  Άρτεμις Γρηγοριάδου που είναι Marketing Director της εταιρείας “Soulscan” και ο Κωνσταντίνος Φούσκας  Αναπληρωτής Καθηγητής Τεχνολογικής Καινοτομίας και Ψηφιακής Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη.

Με τους ομιλητές από τον επιχειρηματικό χώρο, θα δοθεί η ευκαιρία για μία... κατάδυση στα μυστικά του startup business mentality και όχι μόνο. Στο τέλος του event θα πραγματοποιηθεί networking, τόσο με τους ίδιους τους ομιλητές όσο και με μέλη του Mindspace Τhessaloniki Chapter.

Κλείσε το δωρεάν εισιτήριο εδώ >> http://bit.ly/2Y2BIcb <<

Πρόγραμμα του MeetUp

17:50-18:15 Προσέλευση

18:15-18:25 Παρουσίαση της ομάδας Mindspace

18:25 -19:05 Γνωριμία με τους ομιλητές και το έργο τους

    • ComeTogether (Startup)

    • Soulscan company

    • Κωνσταντίνος Φούσκας

19:05 - 19:15 Διάλειμμα

19:15 - 20:05 Παρουσίαση από τους ομιλητές του κεντρικού θέματος του Meetup

20:05 - 21:00 Q&A και Networking