Σάββατο 11 Ιουλίου 2020
x

ΤΟ RUN TOGETHER ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ «ΑΓΙΟ ΣΤΥΛΙΑΝΟ»

Το RUN TOGETHER THESSALONIKI θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Μαΐου στις 10.30 το πρωί και η εκίννηση θα δοθεί στην κεντρική είσοδο της ΔΕΘ.

Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει για άλλη μια φορά το “RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY” που θα βρεθεί για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 5 Μαΐου 2019.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στον χώρο της ΔΕΘ Helexpo και οι διοργανωτές καλούν τον κόσμο να συμμετάσχει μαζικά, προκειμένου να στηρίξει το Δημοτικού βρεφοκομείο «Ο Άγιος Στυλιανός», καθώς μέσω της διοργάνωσης στηρίζεται και αναδεικνύεται το έργο και οι σκοποί του βρεφοκομείου.

Η εκκίνηση του RUN TOGETHER THESSALONIKI θα δοθεί στην κεντρική είσοδο της ΔΕΘ (πλατεία ΧΑΝΘ), την Κυριακή 5 Μαΐου, στις 10.30 το πρωί, με τους συμμετέχοντες να επιλέγουν μεταξύ 2 διαφορετικών αποστάσεων, των 3χλμ και 6χλμ, ενώ από φέτος προστίθεται και ξεχωριστός παιδικός αγώνας (500μ) για παιδιά από 5 έως 12 ετών .

Τα ζευγάρια των συμμετεχόντων μπορούν να αποτελούνται από 2 ενήλικες ή από 1 ενήλικα και 1 παιδί ως εξής: Άνδρας-Άνδρας, Γυναίκα- Γυναίκα, Άνδρας-Γυναίκα, Ενήλικας-Παιδί. Ως χρόνος τερματισμού του ζευγαριού υπολογίζεται ο χρόνος του συμμετέχοντα που τερματίζει 2ος, παροτρύνοντας τους συμμετέχοντες να τρέχουν μαζί βοηθώντας ο ένας τον άλλο.

Ακολουθήστε το λινκ στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας RUN TOGETHER που αφορά την ΕΓΓΡΑΦΗ, επιλέξτε την απόσταση που θέλετε να λάβετε μέρος μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο και συμπληρώστε τα στοιχεία που ζητούνται.

Το RUN TOGETHER THESSALONIKI θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο website της διοργάνωσης: www.runtogether.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ