Skip to main content

Το Σάββατο η τελετή για την πλακέτα στη Marfin - Πρόσκληση Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός έχει καλέσει τους πολιτικούς αρχηγούς να παραστούν στην τελετή εντοιχισμού της πλακέτας έξω από το τραπεζικό υποκατάστημα της Marfin.

Το Σάββατο 9 Μαΐου στις 12.00 θα γίνει ο εντοιχισμός πλακέτας, στον χώρο όπου βρήκαν τραγικό θάνατο οι τρεις εργαζόμενοι της Marfin κατά την επίθεση στο τραπεζικό κατάστημα τον Μάιο του 2010.

Σύμφωνα με το Μαξίμου, ο πρωθυπουργός έχει καλέσει τους πολιτικούς αρχηγούς να παραστούν στην τελετή. Ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης επικοινώνησε με τους διευθυντές των γραφείων των πολιτικών αρχηγών και τους μετέφερε την πρόσκληση του κ. Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ειδική αναφορά στο θέμα έκανε χθες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στη Βουλή όπου ανακοίνωσε ότι «τις επόμενες ημέρες, η Πολιτεία θα τιμήσει τη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν». «Μία ειδική πλακέτα στο κτήριο της φωτιάς και του μίσους θα πολεμά τη λήθη. Θα μας καλεί σε ενότητα και δημοκρατική επαγρύπνηση. Και θα κρατά ζωντανό το μεγάλο δίδαγμα εκείνης της μέρας με δύο λέξεις: Ποτέ πια» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε ακόμη: Η ΕΛΑΣ ανοίγει ξανά τον φάκελο της Marfin με εντολή Χρυσοχοΐδη