Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020
x

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΕΥΧΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο Περίπατος Ευχών της Θεσσαλονίκης θα ξεκινήσει το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στις 7 το απόγευμα.

Τον πιο φωτεινό Περίπατο Ευχών, διοργανώνει το Σάββατο 20 Απριλίου, ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Make-A-Wish»(«Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος»), στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Το «Make-A-Wish» καλεί τον κόσμο να φορέσει κάτι μπλε και να περπατήσει μαζί με τους φίλους και υποστηρικτές του, γιορτάζοντας την εκπλήρωση της πρώτης Ευχής, του Chris, που στις 29 Απριλίου 1980 έγινε αστυνομικός για μια ημέρα και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του οργανισμού «Make-A-Wish».

Ο Περίπατος Ευχών της Θεσσαλονίκης θα ξεκινήσει το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στις 7 το απόγευμα, με σημείο τερματισμού τις Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου, οι οποίες θα φωταγωγηθούν συμβολικά στα μπλε.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το «Make-A-Wish» στέλνει το πιο αισιόδοξο μήνυμα, συμβάλλοντας στην εκπλήρωση ευχών παιδιών που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες. Παράλληλα με τον Περίπατο Ευχών, θα θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις εορτασμού κατά την εκκίνηση και τον τερματισμό.

Οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στον Περίπατο Ευχών μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2310523978 ή να κάνουν ηλεκτρονική εγγραφή στη διεύθυνση:
https://makeawish.gr/walk4wishes-thessaloniki-2019/?fbclid=IwAR1PQCp1v6xQLwL1RnUULEBYAkenKt4-cdVimXScFvMqwZiWyIoQ6AA-Mn0

Προαιρετική εισφορά συμμετοχής: 4 ευρώ

Με την εισφορά συμμετοχής παραλαμβάνετε και το Αστέρι Ευχής του Οργανισμού.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ