Skip to main content

Κυριζίδης: Η στάση Ταχιάου επιβεβαιώνει ότι δεν κάνει για δήμαρχος

Πώς σχολιάζει η παράταξη «Θεσσαλονίκη Θετικά» το επεισόδιο με τον Νίκο Ταχιάο και τον Θεόδωρο Δοϊρανλή στον γάμο του Μάκη Κυριζίδη.

Το επεισόδιο που σημειώθηκε στον γάμο του Μάκη Κυριζίδη μεταξύ του στενού του συνεργάτη Θόδωρο Δοϊρανλή και του υποψήφιου δημάρχου Νίκου Ταχιάου, σχολιάζει η παράταξη «Θεσσαλονίκη Θετικά».
 
«Θυμάστε που σας λέγαμε ότι ο Νίκος Ταχιάος δεν κάνει για δήμαρχος; Ότι αν η ΝΔ γνώριζε όσα γνωρίζουμε δεν θα εμπιστευόταν ποτέ τον χαρακτήρα και την πολιτική στάση του Ταχιάου; Δυστυχώς, επαληθευόμαστε!», τονίζει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη με επικεφαλής τον Μάκη Κυριζίδη. 

«Πήγε στο γάμο του Μάκη Κυριζίδη, δηλαδή, ενός από τους σοβαρότερους αυτοδιοικητικούς και ο πιο μελετημένος από άποψη προγράμματος για τη Θεσσαλονίκη και απρόκλητα προσέβαλε, καθύβρισε και απείλησε με χειροδικία τον καλεσμένο, φίλο και συγγενή του, ο οποίος του είχε ασκήσει κριτική», σημειώνει παράταξη «Θεσσαλονίκη Θετικά».

Υπενθυμίζεται ότι όπως κατήγγειλε εκείνο το βράδυ ο Θόδωρος Δοϊρανλής, διευθυντής του προεκλογικού αγώνα του Μάκη Κυριζίδη, «μόλις ήρθε ο Νίκος Ταχιάος ξαφνικά σε κατάσταση εκτός ελέγχου μπροστά σε 50 ανθρώπους μη σεβόμενος ότι ήταν καλεσμένος σε γάμο με έβρισε, σχεδόν χειροδίκησε, με αποκάλεσε τελειωμένο, με απείλησε εμμέσως».