Skip to main content

Το σερί της Λίβερπουλ και του Άγιαξ και το τελευταίο χαρτί της Μίλαν

Πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Πάμε Στοίχημα για τα 8 σημερινά παιχνίδια του Champions League - Έξτρα ειδικά στοιχήματα

Η δράση συνεχίζεται σήμερα στο Champions League με τα παιχνίδια των 4 πρώτων ομίλωνΗ Λίβερπουλ και ο Άγιαξ έχουν πετύχει το απόλυτο στους ομίλους τους, με 3 νίκες σε ισάριθμα ματς και θέλουν απόψε να «σφραγίσουν» τα εισιτήρια για την επόμενη φάση. Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Άγιαξ τη Ντόρτμουντ.

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η Μίλαν. Έχει μόνο ήττες στις 3 πρώτες αγωνιστικές και παίζει το τελευταίο της χαρτί στον αγώνα με την Πόρτο. Χωρίς βαθμό είναι ακόμα η Λειψία και η Μπεσίκτας, ενώ 1 πόντο έχει η Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Στις 19:45 αρχίζουν τα παιχνίδια Μίλαν-Πόρτο και Ρεάλ Μαδρίτης-Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Στις 22:00 γίνεται η σέντρα στα ματς Λειψία-Παρί Σεν Ζερμέν, Λίβερπουλ-Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι-Κλαμπ Μπριζ, Ντόρτμουντ-Άγιαξ, Σερίφ Τιρασπόλ-Ίντερ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μπεσίκτας.

Το σκορ οποιαδήποτε στιγμή και ο τελευταίος σκόρερ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τα 8 παιχνίδια του Champions League.

Ανάμεσα στις επιλογές που προσφέρονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ είναι και αυτές για το Τελικό Αποτέλεσμα & Goal/No Goalτο Τελικό Αποτέλεσμα & Over/Under, τη διαφορά νίκης, το σύνολο των κόρνερ, το ημίχρονο με τα περισσότερα κόρνερ, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον τελευταίο σκόρερ, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, τα μονά/ζυγά γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία.

Έξτρα ειδικά στοιχήματα για το Champions League

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν και σε ειδικά στοιχήματα για την 4η αγωνιστική του Champions League.

Προσφέρονται επιλογές για τα Over/Under συνολικά γκολ των 8 σημερινών αγώνων, τα Over/Under συνολικά γκολ του 1ου ημιχρόνου και για το αν θα σημειώσουν περισσότερα τέρματα (με χάντικαπ γκολ) οι γηπεδούχες ή οι φιλοξενούμενες ομάδες.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν μέσω της εφαρμογής Opapp να δημιουργούν εύκολα και γρήγορα το δελτίο τους, να σκανάρουν τα αποδεικτικά και να κάνουν Cash Out οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αθλητικό κανάλι που μεταδίδει λεπτό προς λεπτό ζωντανά αγώνες απ' όλο τον κόσμο.

Εξελιγμένη εμπειρία στοιχήματος προσφέρεται και σε virtual αγώνες, στο Ποδόσφαιρο, το Πρωτάθλημα και το Μπάσκετ, με κορυφαία γραφικά, αμέτρητες στοιχηματικές φάσεις και προωθητικές ενέργειες όπως το Παρά 1 στο VIRTUAL SPORTS ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.