Skip to main content

Το συγκινητικό αντίο του Ζέρβα στην αγαπημένη του γειτόνισσα

Ο δήμαρχος αποχαιρετά «την υπέροχη Γεωργίτσα Ιωαννίδου και την ευχαριστεί για τις πολλές και μόνο όμορφες μνήμες που του αφήνει!».

Με μία συγκινητική ανάρτηση αποφάσισε να πει το τελευταίο αντίο στη γυναίκα που τον ξεγέννησε και γειτόνισσά του, τη μαία Γεωργίτσα Ιωαννίδου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Αναπολώντας στιγμές από την παιδική του ηλικία και από το πατρικό του σπίτι, στο οποίο και ήταν γειτόνισσά του, ο δήμαρχος γράφει πως η κ. Γεωργίτσα ήταν δίπλα τους πάντα καλόγνωμη και πιστή φίλη και γειτόνισσα της οικογένειας, στο πατρικό σπίτι στην Ερμού. «Μετά από τόσα χρόνια, τόσες κοινές στιγμές, αγωνίες και χαρές ένα πολύτιμο πλέον κομμάτι της ζωής μου και οικογένεια μου», συμπληρώνει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναφέρει πως μία δύσκολη μέρα, όπως η σημερινή, η ζεστή παρουσία ενός ανθρώπου γίνεται ένα κουβάρι αναμνήσεων, πόνος για την απώλεια αλλά και πολλή αγάπη.

Έτσι, αποχαιρετά «την υπέροχη Γεωργίτσα Ιωαννίδου και την ευχαριστώ για τις πολλές και μόνο όμορφες μνήμες που μου αφήνει!».

Η ανάρτηση του δημάρχου: