Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021
x

ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΜΠΟΥΖΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Στην αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης αναφέρθηκε η παρουσιάστρια της Αθλητικής Κυριακής μιλώντας για τη δική της εμπειρία.

Με ένα ιδιαίτερα εμψυχωτικό μήνυμα για τις γυναίκες που δοκιμάζονται ξεκίνησε τη χθεσινή εκπομπή της «Αθλητικής Κυριακής» η παρουσιάστρια Έλενα Μπουζάλα που έδωσε τη μάχη με τον καρκίνο του μαστού και βγήκε νικήτρια, θέλοντας με αυτό τον τρόπο, να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τη σημασία των προληπτικών εξετάσεων και της έγκαιρης διάγνωσης.

«Ως κάποια που έχω ζήσει την εμπειρία, θέλω να πω μόνο δύο πράγματα. Το πρώτο είναι πρόληψη, πρόληψη, πρόληψη. Κάνουμε τις εξετάσεις μας τακτικά και ευλαβικά. Γιατί η έγκαιρη διάγνωση, κυριολεκτικά σώζει ζωές», είπε.

«Το δεύτερο είναι ότι δεν το βάζουμε ποτέ κάτω, ακόμα και όταν αισθανόμαστε ότι δεν αντέχουμε άλλο. Γιατί η πραγματική δύναμη δεν έρχεται από αυτά που μπορούμε να κάνουμε, αλλά, ξεπερνώντας αυτά που πιστεύαμε ότι δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε. Όλες φοβόμαστε, η ελπίδα όμως, είναι ισχυρότερη από τον φόβο. Και μια συμβουλή προς τους άντρες: Μην αφήσετε πότε τη γυναίκα σας μόνη της να περάσει μία τέτοια δοκιμασία, σταθείτε δίπλα της. Καμιά γυναίκα, δεν πρέπει να το περάσει μόνη της αυτό», τόνισε.

Δείτε το απόσπασμα:
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ