Κυριακή 7 Μαρτίου 2021
x

ΤΟ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΣΗΕΜ-Θ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΛΑΣ ΠΕΐΤΣΗ

Η κηδεία της Άντζελας Πεΐτση θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου, με περιορισμένους παρισταμένους λόγω των μέτρων.

Τη δημοσιογράφο Άντζελα Πεΐτση, που έφυγε χθες το βράδυ από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο αποχαιρετά η ΕΣΗΕΜ-Θ.

Δείτε - Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών η δημοσιογράφος Άντζελα Πεΐτση

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η δημοσιογραφική οικογένεια της Μακεδονίας-Θράκης θρηνεί την πρόωρη απώλεια της Αγγελικής Πεΐτση, που πέθανε χτες (28/10/2020) έπειτα από σύντομη και άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη το 1969, σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων.

Στην πλούσια δημοσιογραφική διαδρομή της εργάστηκε σε έντυπα και ραδιοτηλεοπτικά Μέσα, μεταξύ των οποίων οι εφημερίδες Εγνατία, Ελληνικός Βορράς, Μακεδονίας, τα περιοδικά Επιλογές και Sunday, η ΕΡΤ3, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί A103, Planet FM, Alpha, αλλά και διαδικτυακά Μέσα.

Η εργατικότητα και η μαχητικότητα χαρακτήριζαν την δημοσιογραφική παρουσία της και την έκαναν αγαπητή στους κύκλους των συναδέλφων με τους οποίους συνεργάστηκε.

Η ΕΣΗΕΜ-Θ αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη το τόσο πρόωρα χαμένο μέλος της και συλλυπείται της οικείους της.

Η κηδεία της Αγγελικής Πεΐτση θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου, με περιορισμένους παρισταμένους λόγω των μέτρων κατά του Covid-19.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ