Skip to main content

Το σκέφτεται ο Γκαγκάτσης για την προεδρία της Super League

Στην Μικράς Ασίας υπάρχουν, πλέον, σοβαρές σκέψεις να θέσει υποψηφιότητα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ για πρόεδρος της Super League

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα την Τρίτη (16/4) στη διάρκεια του ΔΣ της Super League όπου θα γίνει η εκλογή του νέου προέδρου της διοργανώτριας του πρωταθλήματος μετά την παραίτητη του Βαγγέλη Μπαταγιάννη.

Σύμφωνα με το Metrosport.gr, η αρχική στόχευση του ΠΑΟΚ ήταν να βρεθεί πρόεδρος κοινής αποδοχής, ο οποίος δεν θα προέρχεται από τις μεγάλες ομάδες, ωστόσο φαίνεται ότι είναι δύσκολο να προχωρήσει μία τέτοια υποψηφιότητα. Το αποδεικνύουν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών, με χαρακτηριστικότερη τη διάθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ να βάλει υποψήφιο τον αντιπρόεδρο της, Μηνά Λυσάνδρου.

Για αυτόν τον λόγο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπάρχουν, πλέον, σοβαρές σκέψεις να θέσει υποψηφιότητα ο Μάκης Γκαγκάτσης, παρότι δεν υπήρχε αρχικά αυτό το σενάριο. Στο ίδιο δημοσίευμα σημειώνεται, μάλιστα, ότι υπάρχουν προτάσεις και από άλλους συλλόγους για την υποψηφιότητα του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που ανήκει στο νέο αίμα παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου και έχει πλήρη γνώση όλων των θεμάτων που αφορούν στη Λίγκα (αλλά και στην ΕΠΟ ως εκπρόσωπός της) στην οποία είναι ενεργός τα τελευταία χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι και παλιότερα είχε γίνει σχετική κρούση στον κ. Γκαγκάτση, αλλά αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είχε δείξει διάθεση να διεκδικήσει την προεδρία. Πλέον, όμως, αυτή η σκέψη απασχολεί πολύ έντονα τον ίδιο, φυσικά με τις ευλογίες του Ιβάν Σαββίδη.