Skip to main content

Το σκίτσο του Αρ. Φωκά για την «Πινοκιάδα» του Τσίπρα (φωτο)

Ψέματα, ψέματα, ψέματα που αν τα μνημονεύσουμε όλα από την αρχή γεμίζουμε σελίδες ολόκληρου βιβλίου, υποστηρίζει ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων

«Για άλλη μια φορά στη συνέντευξή του στη ΔΕΘ ο κ. Τσίπρας με τον αέρα του νικητή άνοιξε το κουτί με τις υποσχέσεις και τις παροχές, εκνευρίζοντας και απελπίζοντας ακόμα περισσότερο τον ελληνικό λαό. Όμως, πλέον έχουμε απηυδήσει κ. Τσίπρα και το "όραμά" σας προκαλεί μόνο θλίψη και οργή», σχολιάζει ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς.

Συνεχίζει λέγοντας: «Όταν ακούω τον κ. Τσίπρα να υπερηφανεύεται και να καυχιέται ότι η ελληνική κυβέρνηση πέτυχε την καλύτερη δυνατή συμφωνία και εξασφάλισε το μέγιστο καλό με τη συμφωνία των Πρεσπών, κοροϊδεύοντας ασύστολα τους συμπολίτες του, αντιλαμβάνομαι ότι ζει σε έναν δικό του κόσμο». Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στη ΔΕΘ, καθώς δεν μπορούσε να κάνει και διαφορετικά, ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι κατανοεί όσους έχουν αντίθετη άποψη, αλλά ο ίδιος θα προχωρήσει με το ζόρι στην κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών. Ψέματα, ψέματα, ψέματα που αν τα μνημονεύσουμε όλα από την αρχή γεμίζουμε σελίδες ολόκληρου βιβλίου».

Μάλιστα, ο κ. Φωκάς σκιτσογράφησε σχετικά, με θέμα τις εξαγγελίες του κ. Τσίπρα. «Συριζαϊκή Πινοκιάδα, έτος 1. Βγαίνουμε από τα μνημόνια», γράφει στο σκίτσο του.