Skip to main content

Το skype... πρόδωσε τον Μάρδα σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη

Ήταν ομιλητής στην εκδήλωση για την ίδρυση της εταιρείας Βυζαντινή Θεσσαλονίκη-Η σύζυγός του κατέβαλε κάθε προσπάθεια για πραγματοποιηθεί η ομιλία του

Ο «δαίμων» της τεχνολογίας πρόδωσε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Μάρδα, στην προσπάθειά του να μιλήσει, μέσω Skype, στην εκδήλωση, που είναι σε εξέλιξη, για την ίδρυση της εταιρείας Βυζαντινή Θεσσαλονίκη. Ο κ. Μάρδας, λόγω κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων, δεν ήταν δυνατόν, όπως είπε, να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο η προσπάθεια να μιλήσει μέσω Skype, αλλά και τηλεφώνου, απέβαινε άκαρπη, με αποτέλεσμα να περνά ο χρονος.

Αρωγός για να τακτοποιηθεί το τεχνικό πρόβλημα στάθηκε η σύζυγος του κ. Μάρδα, Χαρά Παπαδοπούλου-Μάρδα, διευθύντρια του παραρτήματος Θεσσαλονίκης του Κέντρου Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου και συντονίστρια για το έργο της Βυζαντινής Θεσσαλονίκης. Η κα. Μάρδα, που παρουσιάζει την εκδήλωση, με περισσή ευγένεια, κατέβαλε κάθε προσπάθεια για να πραγματοποιήσει την ομιλία του ο σύζυγός της, που το κατόρθωσε, τελικά, μετά από ολιγόλεπτη καθυστέρηση.