Skip to main content

Το στοίχημα της ανάπτυξης θέτει ο Καλαφάτης

Καλούμαστε όλοι να συμβάλλουμε σε μια εθνική προσπάθεια για να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της, τονίζει στο μήνυμά του για τις εκλογές ο υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ.

Την ανάγκη να αναδειχθεί η ανάπτυξη ως το κύριο όπλο για την καταπολέμηση της κρίσης υπογραμμίζει ο υποψήφιος βουλευτής στην Α' Περιφέρεια Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, στο μήνυμά του για τις εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου.

«Καλούμαστε όλοι να συμβάλλουμε σε μια εθνική προσπάθεια για να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της. Να μπορέσει να διαδραματίσει το δικό της μοναδικό ρόλο σε μια Ευρώπη που και η ίδια προσπαθεί να βρει βηματισμό. Και η χώρα μας μπορεί να τα καταφέρει», τονίζει και συμπληρώνει: «Επενδύοντας σε προνομιακά γι' αυτήν πεδία, όπως είναι η αγροτική οικονομία, ο τουρισμός, η ενέργεια. Προωθώντας πρωτοβουλίες για τον εξορθολογισμό στη λειτουργία της δημόσιας διοίκησης, δυναμικές μεταρρυθμίσεις και διαρθρωτικές αλλαγές. Στηρίζοντας την επιχειρηματικότητα με αξιοποίηση του ΕΣΠΑ, άρση της γραφειοκρατίας στην ίδρυση και λειτουργία επιχειρήσεων, άμεσα κίνητρα για την προσέλκυση μεγάλων επενδύσεων. Αξιοποιώντας το φυσικό και ορυκτό της πλούτο, το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο».

«Και πάνω απ' όλα αναδεικνύοντας την ανάπτυξη ως κύριο όπλο για την καταπολέμηση της κρίσης. Ανάπτυξη, που θα κρατήσει τα ελληνόπουλα στην πατρίδα τους, που θα διατηρήσει ζωντανές τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και θα συμβάλλει στη βελτίωση του βιοτικού μας επιπέδου», καταλήγει.