Skip to main content

To Stoiximan πληρώνει όσους έπαιξαν τη νίκη του Γιαννιώτη

Το Stoiximan πληρώνει ως κερδισμένη την επιλογή κατάκτησης χρυσού μεταλλίου από τον Σπύρο Γιαννιώτη, επιβραβεύοντας όσους τον στήριξαν στοιχηματικά.

Καλά νέα επιφυλάσσει το Stoiximan.gr σε όσους έπαιξαν την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στη μαραθώνια κολύμβηση από τον Σπύρο Γιαννιώτη και τον είδαν να χάνει τη νίκη στο φώτο φίνις. Η κορυφαία ελληνική εταιρεία διαδικτυακού στοιχήματος πληρώνει ως κερδισμένο το παραπάνω στοίχημα, με απόδοση 7,50, επιβραβεύοντας όσους επέλεξαν τη νίκη του κορυφαίου Έλληνα κολυμβητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τέσσερα χρόνια πριν στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, στον τερματισμό της Μαραθώνιας Κολύμβησης (10χλμ.) ένας Έλληνας αθλητής είχε ζητήσει συγνώμη που δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο για μόλις 5''. Ήταν ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο οποίος ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του βουρκωμένος λέγοντας: "Ξέρω μέσα μου ότι τα έδωσα όλα. Συγνώμη. Είμαι 32 και μεγάλος, αλλά νιώθω μικρός", συγκλονίζοντας όλη την Ελλάδα.

Τέσσερα χρόνια αργότερα σε ηλικία 36 ετών, ο Γιαννιώτης έπεσε στη θάλασσα του Ρίο στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του κυνηγώντας το...“απωθημένο” του (Ολυμπιακό μετάλλιο), στην 5η του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αν και βρέθηκε μέχρι και στην 23η θέση στη διάρκεια του αγώνα, ήξερε ότι αυτή είναι η τελευταία του ευκαιρία. Με μία συγκλονιστική αντεπίθεση ψυχής, πραγματοποιώντας τον αγώνα της ζωής του, έκανε όλη την Ελλάδα να παρακολουθήσει με κομμένη την ανάσα τα 10χλμ. Μαραθώνιας Κολύμβησης (!). Με ένα ανατριχιαστικό τελικό σπριντ αποσπάστηκε από το γκρουπ των πρωτοπόρων κατακτώντας ένα από τα πιο δίκαια και άξια μετάλλια που έχουν απονεμηθεί ποτέ.

H αρχική μέτρηση τον έφερνε πρώτο στην κατάταξη, ωστόσο το φωτο-φίνις, έδωσε (με τον ίδιο χρόνο) το χρυσό μετάλλιο στον Ολλανδό αντίπαλό του Φέρι Βέερτμαν, ο οποίος κυριολεκτικά στην τελευταία χεριά κατάφερε να τερματίσει πρώτος. Ο Γιαννιώτης, με το σπάνιο ήθος που τον διακρίνει αναγνώρισε τη νίκη του αντιπάλου του συγχάιροντάς τον. Πλέον το (ασημένιο) Ολυμπιακό μετάλλιο ήταν πραγματικότητα και όχι το απωθημένο του και μπορούσε πλέον να κάνει χώρο για τους νεότερους συναθλητές του, νιώθοντας γεμάτος.

Επιβραβεύοντας όσους επέλεξαν τη νίκη του μεγάλου Έλλληνα αθλητή, ο Stoiximan διευθέτησε ως κερδισμένη την επιλογή κατάκτησης χρυσού μεταλλίου στον τελικό από τον Γιαννιώτη σε απόδοση 7,50! Συνεπώς αν είχατε στηρίξει στοιχηματικά τον Έλληνα αθλητή, η επιλογή σας θεωρήθηκε κερδισμένη στην κορυφαία Ελληνική στοιχηματική εταιρεία στο διαδίκτυο!

Ο Σπύρος Γιαννιώτης ολοκλήρωσε την λαμπρή καριέρα του με μία τεράστια προσπάθεια καταθέτοντας ψυχή και με το ήθος και τη σκληρή δουλειά του βρήκε δικαιώς τη θέση του στο πάνθεον του Ελληνικού αθλητισμού, συγκινώντας όλη την Ελλάδα!

Συγχαρητήρια Σπύρο!