Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020
x

«ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ», ΛΕΕΙ Η ΝΔ

Το συνολικό σύστημα δημόσιας ασφάλειας στη χώρα έχει πλέον καταρρεύσει, εκτίμησε ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας.

Το συνολικό σύστημα δημόσιας ασφάλειας στη χώρα έχει πλέον καταρρεύσει, εκτίμησε ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Νικόλαος Δένδιας, και κάλεσε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να αντιδράσει.

«Από τη μία, τυφλά τρομοκρατικά χτυπήματα. Από την άλλη, εγκλήματα βίας, καλπάζουσα μικρή και μεσαία εγκληματικότητα, αθρόα εισροή λαθρομεταναστών, πλήρης απαξίωση του Λιμενικού Σώματος

Όλα αυτά, δημιουργούν ένα πλαίσιο, που απειλεί το μοντέλο ζωής του Έλληνα. Του ανατρέπει τη δυνατότητα της επιβίωσης με τον τρόπο, που την ξέρουμε στις πόλεις της χώρας», παρατήρησε ο κ. Δένδιας και πρόσθεσε:

«Είναι επιτέλους ώρα, ο αρμόδιος υπουργός, ο κ. Χρυσοχοΐδης, να λάβει τα μέτρα που πρέπει, να ακούσει τον κοινωνικό παλμό και να αντιδράσει. Αλλιώς, η ευθύνη βαρύνει απολύτως και μόνο την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ».

ΛΑΟΣ: Η Καμπούλ φαντάζει παράδεισος μπροστά στην κόλαση των Αθηνών

«Η Καμπούλ αρχίζει να φαντάζει "παράδεισος" μπροστά στη κόλαση των Αθηνών» δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κωστής Αϊβαλιώτης, σχολιάζοντας τα πρόσφατα περιστατικά εγκληματικών ενεργειών.

Ο κ. Αϊβαλιώτης διερωτήθηκε «ποιος τουρίστας, με αυτήν την εικόνα, θα επισκεφθεί την Αθήνα σε τρεις μήνες», ενώ αναφερόμενος στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη σημείωσε: «Φαίνεται ότι στον κ. Χρυσοχοϊδη, εκτός από τις ιδέες, στέρεψε και η τύχη του. Έχουμε πλέον μεγαλύτερο μέσο όρο ληστειών, δολοφονιών και εγκληματικών ενεργειών από κάθε άλλη χώρα της Ευρώπης».A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ