Skip to main content

Το τετ α τετ του Μητσοτάκη με τον Καραμανλή - Τι συζήτησαν

Η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Κώστα Καραμανλή ξεκίνησε στις 12.30 το μεσημέρι στη Βουλή, μετά την ορκωμοσία των νέων μελών.

Οι πολιτικές εξελίξεις, μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου και οι προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Η συνάντηση των δύο πολιτικών ξεκίνησε στις 12.30 το μεσημέρι στη Βουλή, μετά την ορκωμοσία των νέων μελών. Μετά το τέλος της συνάντησης, δεν υπήρξαν δηλώσεις.

«Κατ’ ιδίαν συνάντηση είχαν το μεσημέρι μετά την ορκωμοσία των βουλευτών, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής. Στη συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν οι τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, καθώς και οι προοπτικές που διανοίγονται για την χώρα μας μετά τη νίκη της ΝΔ στις πρόσφατες εκλογές. Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον κ, Καραμανλή για τη θερμή στήριξη και τη συμβολή του στην πολιτική αλλαγή που έλαβε χώρα την 7η Ιουλίου», αναφέρεται στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.