Skip to main content

Θεσμικό ατόπημα από Τσίπρα βλέπουν κύκλοι του Ζέρβα

Η συνάντηση έγινε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και μπροστά στις κάμερες επικρατούσαν τα χαμόγελα μεταξύ των δύο αντρών.

Για περίπου μισή ώρα συναντήθηκαν για πρώτη φορά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Η συνάντηση έγινε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και μπροστά στις κάμερες επικρατούσαν τα χαμόγελα μεταξύ των δύο αντρών.

Ωστόσο, το θέμα του Μετρό δημιούργησε σύννεφα στις σχέσεις Ζέρβα - Τσίπρα. Μάλιστα, κύκλοι του δημάρχου Θεσσαλονίκης ανέφεραν ότι είναι θεσμικό ατόπημα να βλέπεις τον πρώην δήμαρχο και να κάνεις κοινές δηλώσεις και μετά να μιλάς για το ίδιο θέμα με το νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης που έχει τεκμηριωμένα αντίθετη άποψη.

Κατά τη διάρκεια πάντως της σύντομης συνάντησης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας ζήτησε από τον κ. Ζέρβα να χρησιμοποιήσουν ενικό. Τον κάλεσε μάλιστα να συνεχίσει την καλή δουλειά του προκατόχου του.

«Είστε ένα πείραμα. Είστε αισιόδοξος ότι θα λειτουργήσει;» ανέφερε από την πλευρά του ο Αλ. Τσίπρας.

«Πάει καλά. Πιστεύω στις συμπράξεις. Είμαι ο δήμαρχος που εκλέχτηκε με το μεγαλύτερο ποσοστό στη Θεσσαλονίκη, με 67%, αλλά έχοντας μικρή δύναμη» απάντησε ο Κ. Ζέρβας.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δώρισε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα το βιβλίο που έγραψε για την πόλη.