Skip to main content

«Το θετικό παιδί και εμείς»: Φτιάχνοντας πιο όμορφη τη ζωή μας

Βιωματικό σεμινάριο για τη σχέση γονέων και παιδιών, με μότο «Making things better», το ερχόμενο Σάββατο, στο συνεδριακό της Τράπεζας Πειραιώς.

Ένα θετικό και αισιόδοξο μήνυμα στην κατήφεια που επικρατεί αυτή την περίοδο, επιδιώκει να δώσει το πρότυπο σεμινάριο «το θετικό παιδί και εμείς» που διοργανώνει η Life Avenue L.AV. το Σάββατο, 23 Νοεμβρίου, 10 π.μ. - 3 μ.μ., στο συνεδριακό της Τράπεζας Πειραιώς στην Κατούνη, στα Λαδάδικα.

Σε μια κοινωνία όπου το παιδί είναι στο επίκεντρο, η σοφία και η εμπειρία καταξιωμένων ανθρώπων που ασχολούνται με το παιδί (γονείς, επιστήμονες, επιχειρηματίες κλπ) πρέπει να μεταλαμπαδευτεί με τρόπο απλό, κατανοητό και ουσιαστικό ώστε να λύσει απορίες, να δώσει λύσεις αλλά κυρίως να εμπνεύσει.

Moto της διοργάνωσης είναι «Making things better», μπορούμε να φτιάξουμε τη ζωή μας καλύτερη και πιο όμορφη παίρνοντας έμπνευση από ανθρώπους που το κατάφεραν.

Το βιωματικό σεμινάριο αποτελεί την έναρξη δημιουργίας μιας πλατφόρμας με συμμετοχή προσώπων, φορέων και επιχειρήσεων από το χώρο της διατροφής, της ιατρικής, της εκπαίδευσης, του παιχνιδιού, της θεραπευτικής παρέμβασης, της ένδυσης, της ψυχαγωγίας κλπ. Στόχος της πλατφόρμας θα είναι οι νέες ιδέες, η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Παράλληλα, οι ομιλητές θα έχουν στη διάθεσή τους 10 λεπτά προκειμένου να τοποθετηθούν, μιλώντας από καρδιάς για τον τομέα του ο καθένας, καθιστώντας τη διαδικασία ευχάριστη και διαδραστική.

Οι δύο βασικοί άξονες θα είναι:

1. Childme: Ποιες εμπειρίες και βιώματα από την παιδική και εφηβική μας ηλικία συνέβαλαν στο να φτάσουμε ψηλά, να πετύχουμε τους στόχους μας, ναπροσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο.

2. Mychild: Τι θα ήθελα να μοιραστώ ως γονιός, παιδαγωγός, επιστήμονας που ασχολείται με τα παιδιά. Γνώσεις και εμπειρίες που δεν καταγράφονται στη βιβλιογραφία αλλά στα προσωπικά βιώματα