Skip to main content

Το Τουρνουά Σκραμπλ Θεσσαλονίκης ταξιδεύει στον Βόλο

Για δύο ολόκληρες μέρες, φίλοι των λέξεων από όλη την Ελλάδα θα ταξιδέψουν στη χώρα των Αργοναυτών όπου θα απολαύσουν έξι αγώνες

Στον Βόλο θα ταξιδέψει το Σαββατοκύριακο 4-5 Σεπτεμβρίου το Τουρνουά Σκραμπλ Θεσσαλονίκης.

Για δύο ολόκληρες μέρες, φίλοι των λέξεων από όλη την Ελλάδα θα ταξιδέψουν στη χώρα των Αργοναυτών, τον Βόλο, όπου θα απολαύσουν έξι αγώνες σε... παραθαλάσσιο ξενοδοχείο.

«Λίγο πριν την έναρξη της νέας... σκραμπλικής χρονιάς, κάναμε τον απολογισμό μας για τη χρονιά που πέρασε και συνειδητοποιήσαμε ότι αυτά που μας έλειψαν περισσότερο ήταν α) το Τουρνουά Σκραμπλ Θεσσαλονίκης που, μετά από 14 χρόνια, δεν πραγματοποιήθηκε λόγω του Covid-19 και β) τα ταξίδια. Σήμερα, έχοντας μπει σε μία κανονικότητα και τηρώντας πάντα τα μέτρα για τον περιορισμό εξάπλωσης της πανδημίας, αποφασίσαμε να τα ζήσουμε και τα δύο... σε ένα!», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ανακατεύοντας τα γράμματα στο αναλόγιό τους, θα επιχειρήσουν να βρουν τις λέξεις που θα τους προσφέρουν περισσότερους πόντους, με στόχο να κατακτήσουν μία από τις έξι πρώτες θέσεις της κατάταξης που συνεπάγεται μετάλλιο... στην Α κατηγορία. Αλλά και αυτοί που θα διακριθούν στις άτυπες Β και Γ κατηγορίες δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού και αυτοί θα βραβευθούν... Σε κάθε περίπτωση, όμως, όλοι θα έχουν κερδίσει μια εμπειρία, όμορφες στιγμές και νέους φίλους.

Πληροφορίες για το αγωνιστικό σκέλος του τουρνουά και το ακριβές πρόγραμμά του, θα βρείτε στην προκήρυξη που επισυνάπτεται στη σελίδα https://www.facebook.com/events/506884227202284/?ref=newsfeed 

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021 στα τηλέφωνα 6972205948, 6977347577 ή στο thesscrabble@gmail.com. Η συμμετοχή στη διοργάνωση ανέρχεται στα 15 ευρώ.