Skip to main content

Το βίντεο με τον καβγά Μπάρκα - Κεγκέρογλου και οι απειλές για ξύλο

Άγριος καβγάς ξέσπασε σήμερα μεταξύ του γραμματέα της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασ. Κεγκέρογλου και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Μπάρκα

Άναψαν τα αίματα στο στούντιο της πρωινής εκπομπής του MEGA, μεταξύ του γραμματέα της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλη Κεγκέρογλου και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Μπάρκα.

Συγκεκριμένα, όταν ο κ. Μπάρκας υποστήριξε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση είχε αποφασίσει να καταργήσει το ΕΚΑΣ, ο κ. Κεγκέρογλου εξεμάνη.  Τότε, παρενέβη ο Γιώργος Οικονομέας και του είπε: «Καλά μην τον δείρεις κιόλας επειδή μίλησε άσχημα» με τον κ. Κεγκέρογλου να απαντάει: «Βέβαια, θα φθάσω και εκεί. Τα ψέμματα τέλος» για να διευκρινίσει στη συνέχεια «πολιτικά θα τον δείρω εννοώ».

Αν και τα πνεύματα ηρέμησαν προς στιγμήν μετά την παρέμβαση των δημοσιογράφων του MEGA με τον κ. Κεγκέρογλου να αποσύρει τη φράση του το γεγονός ότι ο κ. Μπάρκας επέμεινε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση είχε αποφασίσει την κατάργηση του ΕΚΑΣ πυροδότησε νέα έκρηξη.

«Γκεμπελιστή πάρτο πίσω αυτό που λες, δείξε μου ένα κείμενο που να αποδεικνύει αυτό που λες» είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ τελικά να αποχωρεί από το στούντιο λέγοντας ότι «ο κ. Κεγκέρογλου είναι υπόλογος γι' αυτά που λέει».