Skip to main content

Το Vodafone TV καλωσορίζει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Τα κανάλια Eurosport 1 και Eurosport 2 θα καλύψουν το αθλητικό γεγονός με περισσότερες από 900 ώρες ζωντανής δράσης και πλούσιες συνεντεύξεις.

Mέσω των καναλιών Eurosport, oι συνδρομητές Vodafone TV έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018. Από την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου τα κανάλια Eurosport 1 και Eurosport 2 θα αποτελέσουν το σπίτι των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, που διεξάγονται στην Πιόνγκτσανγκ της Νότιας Κορέας.

Με περισσότερες από 900 ώρες ζωντανής δράσης,100 αγωνίσματα, πλούσιες συνεντεύξεις και μοναδικές αναλύσεις, τα κανάλια Eurosport 1 και Eurosport 2, θα χαρίσουν στους τηλεθεατές μια μοναδική εμπειρία. Φέτος το Eurosport καινοτομεί με το νέο studio, “Eurosport Cube” το οποίο χρησιμοποιεί επαυξημένη πραγματικότητα (AR) και εμπλουτισμένα δεδομένα για να δημιουργήσει ένα επιβλητικό και διαδραστικό περιβάλλον, προσφέροντας στους θεατές μία κορυφαία εμπειρία θέασης.

Όλοι οι συνδρομητές Vodafone TV θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες αθλητών από 206 χώρες, συμπεριλαμβανομένων αυτών της ελληνικής αποστολής, σε 15 χειμερινά αθλήματα που περιλαμβάνουν Αλπικό Σκι, Καλλιτεχνικό Πατινάζ, Ελεύθερο Σκι, Σνόουμπορντ, Κέρλινγκ, Σκι Ανώμαλου Δρόμου, Λουτζ, Δίαθλο, Άλμα με Σκι, Χόκεϊ επί Πάγου, Βορινό Σκι, Ελεύθερο Σκι, Πατινάζ Ταχύτητας, Πατινάζ ταχύτητας μικρής πίστας και Σκέλετον.

Για να μην χάνουν στιγμή από τα αγαπημένα τους αθλήματα, και τις εντυπωσιακές τελετές έναρξης και λήξης, οι συνδρομητές Vodafone TV μπορούν να ενημερώνονται για το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων, μέσω του Vodafone.gr