Skip to main content

Το ξεχωριστό «ευχαριστώ» της παραγωγής του «The Bricklayer» στον Κωνσταντίνο Ζέρβα

Τον Κωνσταντίνο Ζέρβα επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του στο Δημαρχείο ο παραγωγός της ταινίας Rob Van Norden, προσφέροντάς του ένα συμβολικό δώρο.

Με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο ευχαρίστησαν τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα η παραγωγή, οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της χολιγουντιανής ταινίας «The Bricklayer», που γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη.

Τον Κωνσταντίνο Ζέρβα επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του στο Δημαρχείο ο παραγωγός της ταινίας Rob Van Norden, προσφέροντάς του ένα συμβολικό δώρο ως έκφραση εκτίμησης για τις υποστηρικτές υπηρεσίες που παρείχε ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Στο γραφείο του Δημάρχου, πλάι σε άλλα δώρα γεμάτα συμβολισμούς, βρίσκεται πλέον και το αυθεντικό μυστρί που χρησιμοποίησε στα πρώτα γυρίσματα της χολιγουντιανής παραγωγής ο Aaron Eckhart, που ενσαρκώνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «The Bricklayer».

Το δώρο που προσφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Ζέρβα, εκτός από αυτή του Aaron Eckhart, έχει την υπογραφή της συμπρωταγωνίστριάς του Nina Dobrev αλλά και του σκηνοθέτη της ταινίας Renny Harlin. Εξάλλου, για τις ανάγκες της χολιγουντιανής παραγωγής το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης είχε μετατραπεί σε στρατηγείο της CIA.