Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022
x

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΡΕΤΣΟΥΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Στη συνεδρίαση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν τοπικοί θεσμικοί φορείς ενώ ο δήμος από την πλευρά του θα ενημερώσει για τις κινήσεις του γύρω από το θέμα

Το ζήτημα της Μαρίνας Αρετσούς θα συζητηθεί μεταξύ άλλων στο επερχόμενο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Καλαμαριάς τη Δευτέρα 22 Μαρτίου. Για το θέμα προσκλήθηκαν να ενημερωθούν και να τοποθετηθούν οι Βουλευτές  Α’ & Β΄Θεσσαλονίκης,  ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, η Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, κ. Βούλα Πατουλίδου, η Δ/ντρια του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, κ. Μαρία Αντωνίου και ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Γιώργος Τσακούμης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο, σύμφωνα με ενημέρωση του δήμου, πρόκειται να ενημερώσει για τις θέσεις του σχετικά με το ζήτημα της μαρίνας, τις κινήσεις στις οποίες προέβη, αλλά και το σχέδιο δράσης, που πρόκειται να ακολουθήσει, ώστε να μην περάσει το ΤΑΙΠΕΔ τις κόκκινες γραμμές, τις οποίες η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου έχει βάλει.

«Η υπόθεση της μαρίνας δεν αφορά μόνο τον δήμο της Καλαμαριάς, αλλά όλους τους πολίτες του. Για τον λόγο αυτό σύσσωμοι οι πολιτικοί φορείς της πόλης, πρέπει να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας και υπευθυνότητας, ένα μήνυμα ξεκάθαρο ότι πάνω απ’ όλα θα προστατέψουμε τα συμφέροντα των πολιτών μας, το περιβάλλον και την τοπική οικονομία» δήλωσε ο δήμαρχος Καλαμαριάς κ. Γιάννης Δαρδαμανέλης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ