Skip to main content

Τολμπά: Κάποιος να πιάσει από τον λαιμό τον Ουάρντα (video)

«Ο ίδιος πρέπει να καταλάβει πάνω απ' όλα για το δικό του καλό ότι το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό», δήλωσε ο Αιγύπτιος πρώην παίκτης του «Δικεφάλου

Για τον Άμρ Ουάρντα, το Mundial αλλά και την κατάσταση που επικρατεί τώρα στον ΠΑΟΚ μίλησε στον ρ/σ «Arena», ο Μαγκντί Τολμπά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αιγύπτιος πρώην ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου»:

Για τον ΠΑΟΚ: «Ξέρω ότι πέρυσι πήρε το κύπελλο και έχασε το πρωτάθλημα στα χαρτιά. Εύχομαι φέτος να είναι ακόμα καλύτερος και να πάρει το πρωτάθλημα. Στέλνω χαιρετισμούς σε όλο τον λαό του ΠΑΟΚ, στους φίλους μου στην Θεσσαλονίκη και ειδικά στον Στέλιο Κουκίδη».

Για την Εθνική Αιγύπτου στο Mundial: «Εκτός από τον τραυματισμό του Σαλάχ στο πρώτο ματς δεν πήγαμε καλά, γιατί είχαν οι παίκτες πολύ χαμηλό βαθμό αυτοσυγκέντρωσης».

Για τον Άμρ Ουάρντα: «Πήγε καλά στο Mundial. Ήταν από τους καλύτερους επιθετικούς της Αιγύπτου παρότι δεν είχε βοήθειες από τους συμπαίκτες του».

Για το εάν μπορεί ο Ουάρντα να κάνει καριέρα στον ΠΑΟΚ: «Φυσικά και μπορεί ποδοσφαιρικά. Επειδή, όμως, έχει αυτό τον χαρακτήρα πρέπει να τον πιάσει από τον λαιμό κάποιος από τον ΠΑΟΚ και να του δώσει να καταλάβει ότι είναι επαγγελματικό το ποδόσφαιρο. Ο ίδιος πρέπει πρέπει να το καταλάβει πάνω απ' όλα για το δικό του καλό».

Για το εάν είναι προτιμότερο ο Ουάρντα να πουληθεί ή να μείνει στην Τούμπα: «Αυτό μόνο ο προπονητής μπορεί να το κρίνει».

Για το φαβορί κατάκτησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου: «Πιστεύω ότι θα το πάρει η Γαλλία ή η Βραζιλία».