Skip to main content

Tom Ford: Πώς θα κάνετε και εσείς το εντυπωσιακό SS22 Runway make up

To Tom Ford SS22 Runway Look είναι η επιτομή του θρυλικού στυλ των εκθαμβωτικών και λαμπερών σταρ της R&B – σέξι, φωτεινό και ζωηρό.

Τονισμένη με ιριδίζουσα λάμψη και χρυσαφί ανταύγειες, η εμπλουτισμένη απόχρωση smoky mocha της παλέτας Eye Color Quad 01 Golden Mink (απόχρωση κάτω αριστερά) μαγνητίζει τα βλέμματα στα μάτια και εντυπωσιάζει -εκπέμποντας λάμψη, εμπνευσμένη από τις έντονες υφές του μεταξιού και του ταφτά. Το ιριδίζον χρυσό της Eye Color Quad 26 Leopard Sun (απόχρωση πάνω αριστερά) προσδίδει λάμψη στα βλέφαρα, στην εσωτερική γωνία των ματιών και στο τόξο των φρυδιών. Τέλος, τα μάτια στολίζονται με το Eye Defining Pen και την Extreme Mascara.

Η επιδερμίδα αντανακλά μία φυσική εσωτερική λάμψη και ομορφιά, χάρη στο Shade and Illuminate Foundation και Concealer, ενώ το Shade and Illuminate Blush στην απόχρωση 02 Explicit Flush, προσδίδει γοητεία και ανάλαφρο, ζεστό χρώμα στα ζυγωματικά.Σαν να έχουν μόλις φιληθεί, τα χείλη τονίζονται με την πλούσια nude-ροδακινί απόχρωση του Lip Color 07 Pink Dusk.

Διαβάστε περισσότερα στη Vwoman.gr