Skip to main content

Τον 22χρονο Πολωνό επιθετικό Κάρολ Σβιντέρσκι κλείνει ο ΠΑΟΚ (video)

Ο νεαρός στράικερ της Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ φέρεται πως αποτελεί την τελική επιλογή του «Δικεφάλου» για τη γραμμή κρούσης.

Ούτε ο Λέο Μπονατίνι ούτε ο Μάρκους Μπεργκ είναι τελικά η επιλογή του ΠΑΟΚ για τη διάδοχη κατάσταση στην «ασπρόμαυρη» αιχμή του δόρατος, μετά την αποχώρηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, καθώς ο «Δικέφαλος» στράφηκε σε άλλου είδους λύση για την κάλυψη του αδιαμφισβήτητου κενού που άφησε πίσω του ο Σέρβος φορ.

Ο λόγος για τον 22χρονο Πολωνό επιθετικό της Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ, Κάρολ Σβιντέρσκι, με τον οποίον ο σύλλογος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές

Ο Σβιντέρσκι, που έχει προλάβει να παίξει 129 παιχνίδια με την πολωνική ομάδα και να πετύχει 25 γκολ, φέτος μετρά 9 τέρματα και μία ασίστ σε 23 εμφανίσεις.

Σαφώς και πρόκειται για μια επένδυση για το μέλλον των «ασπρόμαυρων» που αυτή τη στιγμή τρέχει άλλες δύο παρόμοιες περιπτώσεις: τον Τσούμπα Άκπομ και τον Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος, βέβαια, αγωνίζεται δανεικός στον Ατρόμητο.

Ο νεαρός Πολωνός είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας του και φέρεται να είχε κινήσει το ενδιαφέρον ομάδων από τη Γερμανία, όπως η Στουτγκάρδη, αλλά και από το ιταλικό πρωτάθλημα, όπως η Τζένοα.

Ο 22χρονος φορ, που αγωνίζεται σχεδόν σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αναμένεται να βρεθεί την Παρασκευή στη Θεσσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και, εφόσον ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά, να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του.

Πρόκειται για την πρώτη μετεγγραφική κίνηση των «ασπρόμαυρων» στην εφετινή χειμερινή περίοδο, ενώ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και η ενίσχυση στα χαφ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Πόντους Βέρνμπλουμ.