Skip to main content

Τον Έβρο επισκέπτεται η υφυπουργός Παιδείας

Το νομό Έβρου, θα επισκεφθεί το διήμερο 16 και 17 Νοεμβρίου η Εύη Χριστοφιλοπούλου, με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου, για να πραγματοποιήσει συναντήσεις με τοπικούς φορείς.
Σχολεία του Νομού Έβρου, θα επισκεφτεί το διήμερο 16 και 17 Νοεμβρίου η υφυπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων, Εύη Χριστοφιλοπούλου.Η υφυπουργός θα πραγματοποιήσει ομιλία σε ξενοδοχείο με θέμα «Η επέτειος του Πολυτεχνείου και ο ρόλος της παιδείας στη σημερινή κοινωνία».

Tην Τρίτη, 17 Νοεμβρίου, η υφυπουργός θα επισκεφτεί δύο σχολείο της Αλεξανδρούπολης, όπου θα παρακολουθήσει σχολικές εκδηλώσεις εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου, ενώ θα συναντηθεί για ανοιχτή συζήτηση και με τους Εκπροσώπους των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και του Ειδικού Σχολείου, καθώς και με την Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων.

Επίσης την Τρίτη, η κ. Χριστοφιλοπούλου θα συναντηθεί με το νομάρχη Έβρου, Νικόλαο Ζαμπουνίδη, καθώς και με το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Γιώργο Αλεξανδρή, για να συζητήσουν θέματα εκπαίδευσης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.