Skip to main content

Τον Μάιο ο 5ος Διεθνής αγώνας τριάθλου και κολύμβησης στην Πιερία

Ο 5ος Διεθνής Αγώνας Τριάθλου και Κολύμβησης Ανοιχτής Θάλασσας “AlmiraMAN” θα διεξαχθεί στις 12 και 13 Μαϊου στην παραλία Κατερίνης.

Τον 5ο Διεθνή Αγώνα Τριάθλου και Κολύμβησης Ανοιχτής Θάλασσας “AlmiraMAN” διοργανώνει φέτος η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τον Αθλητικό-Πολιτιστικό Σύλλογο «ΤΡΙΑΣ».

Ο 5ος Διεθνής Αγώνας “AlmiraMAN” θα διεξαχθεί στις 12 και 13 Μαϊου στην παραλία Κατερίνης.

Η διοργάνωση του 5ου AlmiraMAN βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Πιερίας Σοφία Μαυρίδου με τον Πρόεδρο του Αθλητικού-Πολιτιστικού Συλλόγου «ΤΡΙΑΣ» Ιορδάνη Παπαδόπουλο και μέλη του συλλόγου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η αντιπροσωπεία του Αθλητικού-Πολιτιστικού Συλλόγου «ΤΡΙΑΣ» ευχαρίστησε την Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Πιερίας για τη συνδιοργάνωση και επέδωσε στην κ. Μαυρίδου τιμητικό αναμνηστικό «σε αναγνώριση της σημαντικής και καθοριστικής της συμβολής στη διεξαγωγή και προβολή του “almiraΜΑΝ”».

«Ο 5ος Διεθνής Αγώνας “almiraΜΑΝ”, που πλέον αποτελεί θεσμό στα αθλητικά δρώμενα της Πιερίας, αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου για άλλη μια χρονιά και να προσελκύσει τις συμμετοχές σπουδαίων αθλητών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, αναδεικνύοντας τον τόπο μας σε ιδανικό προορισμό για την ανάπτυξη και του αθλητικού τουρισμού. Από τη θέση της Αντιπεριφερειάρχη της περιφερειακής ενότητας Πιερίας και της θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνίας των Πολιτών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θα είμαι πάντα αρωγός σε δράσεις και ενέργειες που προάγουν τον αθλητισμό, καθώς για μας στην Πιερία ο τομέας του αθλητισμού αποτελεί κύριο παράγοντα τόσο της κοινωνικής όσο και της πολιτιστικής ανάπτυξης και προβολής του τόπου», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Πιερίας Σοφία Μαυρίδου.

Η κ. Μαυρίδου επισήμανε ότι η αθλητική διοργάνωση “almiraΜΑΝ”, που περιλαμβάνει διεθνή αγώνα τριάθλου και κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης, «θα διεξαχθεί σε πανέμορφες διαδρομές στο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς τοπίο της Πιερίας και στα καθαρά γαλανά νερά της περιοχής, αναδεικνύοντας το άριστο τουριστικό μας προϊόν». Επίσης, η κ. Μαυρίδου τόνισε ότι «η περιφερειακή ενότητα Πιερίας επιδεικνύει έντονο ενδιαφέρον στην προώθηση του αθλητικού ιδεώδους μέσα από τη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων, με σκοπό την καλλιέργεια, ανάπτυξη και διάδοση του αθλητικού πνεύματος, καθώς, όπως έχει αποδείξει πολλές φορές, θέλει, επιδιώκει και κυρίως μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε υψηλού επιπέδου αθλητικά γεγονότα».