Skip to main content

Τον Βαρθολομαίο υποδέχεται στο ΥΜΑΘ την Παρασκευή ο Καράογλου

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) θα ξεναγήσει τον Οικουμενικό Πατριάρχη στο Κέντρο Διαφύλαξης Αγιορείτικης Κληρονομιάς στο κτήριο.

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο θα υποδεχθεί στο Διοικητήριο την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου και ώρα 18:30 ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου.

Στην κατ' ιδίαν συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του, ο Υφυπουργός θα καλωσορίσει στη Βόρεια Ελλάδα τον Προκαθήμενο της Ορθοδοξίας και θα τον ενημερώσει αναλυτικά για το σύνολο των πολιτικών πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει προκειμένου η Μακεδονία και η Θράκη να επιστρέψουν στο δρόμο της εξωστρέφειας, της καινοτομίας και της ανταγωνιστικής οικονομίας.

Ακολούθως ο κ. Καράογλου θα συνοδεύσει τον Οικουμενικό Πατριάρχη στον τρίτο όροφο του Διοικητηρίου όπου στεγάζεται το Κέντρο Διαφύλαξης Αγιορείτικης Κληρονομιάς. Εκεί ο Παναγιώτατος θα ενημερωθεί για το έργο των υπηρεσιών και θα ξεναγηθεί στη μόνιμη έκθεση που υπάρχει στο χώρο, στην οποία αποτυπώνονται οι εργασίες αναστήλωσης, συντήρησης και βελτίωσης των υποδομών στα Αθωνικά κτίρια.