Skip to main content

Τοπαλίδης: Ο Ρέμπε έχει την εμπειρία για να κάνει δουλειά στον ΠΑΟΚ

«Όταν έρθει κάποιος ικανός από το εξωτερικό στις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας μπορεί να κάνει δουλειά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός.

Tην πεποίθησή του πως ο Όλαφ Ρέμπε έχει την εμπειρία ώστε να δουλέψει καλά για τον ΠΑΟΚ εξέφρασε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Γιάννης Τοπαλίδης.

Αρχικά, ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε:

«Δούλευε στη Γερμανία και συγκεκριμένα στη Βόλφσμπουργκ και στη Βέρντερ Βρέμης. Εγώ δεν πιστεύω κάποιος που θα έρθει από τη Γερμανία σημαίνει ότι είναι τόσο καλός και θα τα πάει καλά στην Ελλάδα. Όσον αφορά όμως τον Ρέμπε πιστεύω ότι στο οργανωτικό κομμάτι μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, καθώς έχει την εμπειρία. Όταν έρθει κάποιος ικανός από το εξωτερικό στις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας μπορεί να κάνει δουλειά».

Για τον Ένινγκ που έχει βάλει τη σφραγίδα του στον Άρη: «Ο Άρης έχει καλή ομάδα γι' αυτό είχα πει ότι ο Ένινγκ θα τα πάει καλά στην ομάδα κι αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι έχει φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του κυπέλλου. Και τον Χαριστέα πιστεύω γιατί είναι έξυπνος και οργανωτικός. Πιστεύω στον Χαριστέα και σε άλλα παιδιά της γενιάς του 2004 και θα μπορούσαν να κάνουν στην Ελλάδα καριέρα και ως προπονητές και ως τεχνικοί διευθυντές».

Για τον Ρεχάγκελ: «Για μένα ήταν δάσκαλος ο Ρεχάγκελ. Ο Ότο μου έλεγε δεν υπάρχουν μάγοι προπονητές, αλλά μάγοι ποδοσφαιριστές. Το βασικό είναι το υλικό και αυτό εξαρτάται και από το χρήμα. Ο Ρεχάγκελ μου έλεγε ότι ήταν τυχερός που στις ομάδες του είχε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές».

Για τις εκλογές της ΕΠΟ και αν θα πρέπει να στελεχωθεί από ένα παιδί της γενιάς του 2004: «100% μπορεί ένα από αυτά τα παιδιά να αναλάβει πρόεδρος της ΕΠΟ. Έχουν όλα τα προσόντα για όλα τα πόστα, καθώς έζησα δέκα χρόνια μαζί τους και ξέρω πώς σκέπτονται και πώς λειτουργούν».

Και κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εμείς πήγαμε στην Πορτογαλία για να μην εξευτελιστούμε και καταφέραμε και σηκώσαμε το τρόπαιο».