Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019
x

ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ - ΣΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Αραιές νεφώσεις θα επικρατούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη και τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες.

Τοπικές μπόρες ή καταιγίδες, αναμένονται για σήμερα αρχικά στην Πελοπόννησο και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από τις βραδινές ώρες θα περιοριστούν σε Ήπειρο, σε Θεσσαλία και σε Μακεδονία.

Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία, σε μικρή πτώση στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 9 έως 27 βαθμούς, στα υπόλοιπα βόρεια ηπειρωτικά από 14 έως 30, στην Ήπειρο από 17 έως 32 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 15 έως 33 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 19 έως 28, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 32 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 20 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 19 έως 30 βαθμούς, αλλά στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 27 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, που από τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες και αργότερα στη Μακεδονία και σποραδικές καταιγίδες.

Θα πνέουν άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις, από 3 έως 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα).

Αραιές νεφώσεις θα επικρατούν και στη Θεσσαλονίκη και τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες και αργότερα μεμονωμένες καταιγίδες. Θα πνέουν άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις, εντάσεως 3 μποφόρ ή νοτιάδες 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπονται λίγες παροδικές νεφώσεις μέχρι το απόγευμα. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ, που βαθμιαία θα γίνουν από νότιες διευθύνσεις, με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα δείξει από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ