Skip to main content

Τοπικές μπόρες από το μεσημέρι και σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη τις πρωινές ώρες θα επικρατούν λίγες νεφώσεις με την θερμοκρασία να δείχνει από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Tοπικές βροχές προβλέπονται για σήμερα στα ανατολικά ηπειρωτικά και στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές μπόρες στα βόρεια, κυρίως ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 4 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στη Μακεδονία, όπου θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες, κυρίως στα ορεινά. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία τοπικά η μέγιστη τιμή της θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές μπόρες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Θα πνέουν βοριάδες, εντάσεως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί, 5 μ6 6 μποφόρ, στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια και ανατολικά, η μέγιστη τιμή του θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).