Skip to main content

Τοπικές βροχές και μπόρες από το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές ή μπόρες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες

Τοπικές μπόρες και -κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες- σποραδικές καταιγίδες αναμένονται για σήμερα στα ηπειρωτικά, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί στα δυτικά, με ένταση 3 έως 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές μπόρες ή σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αναμένονται σε κεντρική και ανατολική Μακεδονία και την Θράκη.

Στη δυτική Μακεδονία, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ. Πρόσκαιρα, τις πρωινές ώρες, στα ανατολικά θα φυσούν βορειοανατολικοί, 4 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη).

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές ή μπόρες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες ή μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται τις βραδινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ, ενώ από τις μεσημβρινές ώρες θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Ο υδράργυρος θα δείξει από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.