Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Τοποθέτηση μεταλλικών στηθαίων στην περιφερειακή από τη Δευτέρα

Οι εργασίες συντήρησης θα διεξαχθούν έως και την Παρασκευή 9 Απριλίου από τη διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης στην περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 5 Απριλίου έως και την Παρασκευή 9 Απριλίου από τη διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες επί της περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης:

1. Τοποθέτηση μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας στην κατεύθυνση προς ανατολικά, επί της διαχωριστικής νησίδας (αριστερή λωρίδα) από τη Χ.Θ. 19+000 έως τη Χ.Θ. 22+000 (από τον κόμβο Πυλαίας- Πανοράματος έως τον Κ12). Ο αποκλεισμός θα γίνεται ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών και όχι ταυτόχρονα σε όλο το μήκος. Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να διαρκέσουν από τη Δευτέρα 05/04/2021 έως και την Τετάρτη 07/04/2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και κατά τις ώρες 7:00 – 14.00.

2. Τοποθέτηση μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας στην κατεύθυνση προς δυτικά, επί του ερείσματος (δεξιά λωρίδα), από τη Χ.Θ. 20+500 έως τη Χ.Θ. 16+500 (από την άνω διάβαση επί της οδού Εγνατίας του δήμου Πυλαίας έως τη γέφυρα Περραιβού). Ο αποκλεισμός θα γίνεται ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών και όχι ταυτόχρονα σε όλο το μήκος. Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να διαρκέσουν από την Πέμπτη 08/04/2021 έως και την Παρασκευή 09/04/2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 9:30 π.μ..

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση με τη διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.