Skip to main content

Τοποθέτηση σκάνερ X-RAY για την πάταξη παρεμπορίου στο τελωνείο Κήπων

Την ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων στην εκδήλωση κοπής πίτας της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης.

Την τοποθέτηση δεύτερου σκάνερ στο τελωνείο Κήπων με στόχο την πάταξη του παρεμπορίου εξήγγειλε ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδος ο Γιώργος Καββαθάς.

Όπως μεταδίδει το xronos.gr, η ανακοίνωση έγινε από την Κομοτηνή στο πλαίσιο της εκδήλωσης κοπής πίτας της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης.

Όπως είπε ο κ. Καββαθάς, με δαπάνη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών θα τοποθετηθεί μηχάνημα σκάνερ στο τελωνείο Κήπων στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας. Εξήγησε επίσης ότι η μάχη θα δοθεί ώστε να προχωρήσουν υποδομές και στο συνοριακό σημείο διέλευσης Μακαζα - Νυμφαία. Με τον κο Καββαθά ο Χ είχε βρεθεί από κοινού στα σύνορα Ροδόπης-Βουλγαρίας μαζί και με τον πρόεδρο της ΟΕΒΕΣ ν. Ροδόπης, καταδεικνύοντας την μείζονα μάστιγα του παραεμπορίου και για την Ροδόπη.

Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο του 2017 τοποθετήθηκε στο Τελωνείο των Κήπων το πρώτο σύγχρονο scanner X-RAY, χάρη στο οποίο τα στελέχη του Τελωνείου κατόρθωσαν να εντοπίζουν μεγάλες ποσότητες προϊόντων κάθε είδους, που επιχειρούταν να μπουν ή να φύγουν λαθραία από τη χώρα μας.