Skip to main content

Τόρες: Ένα βήμα μπροστά η Μπαρτσελόνα

Την άποψη του πως η Μπαρτσελόνα δεν είναι ανίκητη εξέφρασε ο επιθετικός της Τσέλσι, Φερνάντο Τόρες.

 

Στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA φιλοξενήθηκαν δηλώσεις του Φερνάντο Τόρες. Ο Ισπανός επιθετικός της Τσέλσι αναφέρθηκε στον επαναληπτικό ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου» αλλά και τη μάχη που δίνουν οι Λονδρέζοι ώστε να συμμετέχουν στο Champions League της επόμενης περιόδου.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
«Είναι ξεκάθαρο πως η Μπαρτσελόνα είναι ένα βήμα μπροστά από τις άλλες ομάδες. Έχουν φτάσει πέντε σερί χρονιές τα ημιτελικά και αυτό δεν είναι εύκολο. Όμως στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Ο Τσάβι και ο Ινιέστα είναι παίκτες που καθορίζουν το ρυθμό ενός αγώνα. Όταν τους αντιμετωπίζεις, πρέπει να ξέρεις πως εκείνοι δίνουν το ρυθμό. Πολλοί πιστεύουν πως πρέπει να προσπαθήσεις να πάρεις την κατοχή από την Μπαρτσελόνα, αλλά δεν πιστεύω πως αυτό είναι πιθανό. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις άλλα όπλα εναντίον τους. Αν θες να τους πάρεις την μπάλα, δεν θα τα καταφέρεις, θα κουραστείς και θα βρουν περισσότερους χώρους». 
 
Για τη μάχη που δίνει η Τσέλσι ώστε να καταλάβει μία θέση που οδηγεί στο Champions League της επόμενης περιόδου:
 
«Θα είναι καταστροφή για μας να μείνουμε έξω από το Champions League. Πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να τα καταφέρουμε. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει, ποιος σκοράρει, ποιος δίνει την ασίστ ή ποιος μένει στον πάγκο».