Skip to main content

Τόσκα: Σωστή επιλογή για την καριέρα μου ο ΠΑΟΚ (video)

«Θα δώσω τα πάντα για να βελτιωθώ και να διεκδικήσω μια θέση στην ενδεκάδα. Στοχεύουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα», δήλωσε ο μπακ του «Δικεφάλου»

Για το πρώτο του διάστημα στον ΠΑΟΚ, τους στόχους του και το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον του ΟΦΗ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων μιλώντας στην κάμερα της Nova (δείτε εδώ), ο Αλίν Τόσκα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ρουμάνος μπακ του «Δικεφάλου»:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ καλά. Νιώθω καλά. Νιώθω μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Υπάρχουν ιδανικές συνθήκες να δουλέψει κανείς. Έκανα μία πολύ καλή επιλογή».

Για το αν η επιλογή του ΠΑΟΚ αποτελεί ένα προσωπικό στοίχημα: «Έχω μια ευκαιρία να παίξω με μία πολύ καλή ομάδα στην Ευρώπη που μεγαλώνει και έχει μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον».

Για τον Λουτσέσκου και τον Βαρέλα, που ήταν συμπαίκτης του στο παρελθόν: «Πολύ σημαντικό. Με βοηθούν πολύ. Νιώθω ξαναλέω κομμάτι της οικογένειας. Ο Βαρέλα μου έδωσε πολλές πληροφορίες για να έρθω στον ΠΑΟΚ. Μου είπε πράγματα για τον σύλλογο, για τους οπαδούς που είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα, για την ατμόσφαιρα. Δεν υπήρχε λόγος να μου πει κάτι άλλο».

Για το αν είχε πρόταση και από άλλη ελληνική ομάδα: «Απ’ όσο γνωρίζω όχι. Μόνο ο ΠΑΟΚ με πλησίασε».

Για τον Βιεϊρίνια που παίζει πλέον στην ίδια θέση με αυτόν και την ποιότητά του: «Γνωρίζω τον Βιεϊρίνια, τι ποδοσφαιριστής είναι, την ποιότητά του. Εγώ θα δώσω τα πάντα, να δουλέψω, να βελτιωθώ και να διεκδικήσω μια θέση στην ενδεκάδα για να αποδείξω πως μπορώ να είμαι μέλος».

Για τον βαθμό της ετοιμότητάς του: «Αισθάνομαι πολύ καλά και είμαι έτοιμος να παίξω».

Για το πώς θα παρουσίαζε στον κόσμο τον εαυτό του: «Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ, προτιμώ να δουλεύω και να δίνω το 100% στο γήπεδο. Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν: «Στόχος είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Και φυσικά το πρωτάθλημα. Είδα τα δύο παιχνίδια από την κερκίδα. Θέλω να παίξω μπροστά στον κόσμο μας».

Για τα τατουάζ του: «Είναι τα ονόματα των παιδιών μου. Έχω δύο παιδιά».

Για το αν γνωρίζει κάτι για τον ΟΦΗ και τι περιμένει από το επικείμενο παιχνίδι: «Από τη δική μου άποψη είναι πολύ σημαντικό πάντα το πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή. Ο ΟΦΗ θα έχει ένα ένθερμο κοινό, έχουμε όμως έμπειρη ομάδα, με ποιότητα, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν έχει κάποιο μότο που ακολουθεί στη ζωή του: «Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο. Έχω μία λέξη, τη δουλειά. Αν δουλεύεις θα ανταμειφτείς στη ζωή».

Για τους προσωπικούς του στόχους και αν θέλει να μείνει και του χρόνου στην ομάδα: «Φυσικά. Θέλω να μείνω πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ. Μια ομάδα που εξελίσσεται που παίζει συνεχώς στην Ευρώπη.Θέλω να πάρουμε το νταμπλ και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη».