Skip to main content

Τοσουνίδης: Φερέφωνο των διαπλεκόμενων ο Θεοδωράκης

Μέσα σε ένα «Ποτάμι» από λάσπες και ύβρεις όπου ζει, του είναι αδύνατον να καταλάβει ότι η ηθική είναι πάντοτε ισχυρότερη, είπε ο Τοσουνίδης.

Απάντηση με σκληρούς χαρακτηρισμούς έδωσε στον Σταύρο Θεοδωράκη ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης, με αφορμή την αναφορά του επικεφαλής του Ποταμιού στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Ο κ. Θεοδωράκης είχε τονίσει νωρίτερα σε συνέντευξή του πως «είναι επικίνδυνο ένας εθνικολαϊκιστής, ακραίων απόψεων και απρόβλεπτων αντιδράσεων να είναι στο υπουργείο Αμύνης».

Απαντώντας ο κ. Τοσουνίδης χαρακτήρισε τον επικεφαλής του Ποταμιού «φερέφωνο των διαπλεκόμενων» ο οποίος «δεν μπόρεσε να συμβιβαστεί εδώ και τρία χρόνια με την ιδέα πως υπουργός Άμυνας είναι ένας πολιτικός με αρχές και αξίες, ο Πάνος Καμμένος».

«Μέσα σε ένα "Ποτάμι" από λάσπες και ύβρεις όπου ζει, του είναι αδύνατον να καταλάβει ότι η ηθική είναι πάντοτε ισχυρότερη από την αχρειότητα που τον χαρακτηρίζει», πρόσθεσε και κατέληξε απευθυνόμενος στον κ. Θεοδωράκη: «Σταύρο, κάθε φορά που συκοφαντείς τον Πάνο Καμμένο, τον δικαιώνεις και τον δυναμώνεις».