Τρίτη 2 Ιουνίου 2020
x

ΤΟΣΟΥΝΙΔΗΣ: Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ

Αντί να κρύβεστε στη Νέα Δημοκρατία πίσω από ανύπαρκτα ζητήματα, σας προκαλούμε να τοποθετηθείτε ξεκάθαρα, τόνισε ο Θεόδωρος Τοσουνίδης.

«Ο Πάνος Καμμένος δεν εκβιάζει και δεν εκβιάζεται», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης, σημειώνοντας πως απλώς ζητεί «την ορθή τήρηση του Κανονισμού της Βουλής και τον απόλυτο σεβασμό στη λαϊκή ετυμηγορία».

Απαντώντας στην εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ., ο κ. Τσουνίδης αναφέρει πως «η κυρία Σπυράκη κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Προφανώς, θα έχει κατά νουτους αλλεπάλληλους εκβιασμούς του κ. Σαμαρά και του Άδωνη Γεωργιάδη προς τον αρχηγό της, τον Κυριάκο».

Σύμφωνα με τον κ. Τοσουνίδη: «Αντί να κρύβεστε στη Νέα Δημοκρατία πίσω από ανύπαρκτα ζητήματα, σας προκαλούμε να τοποθετηθείτε ξεκάθαρα: Θα στηρίξετε ξανά τις επιλογές του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση του πρωτοκόλλου ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ; Ή, θα δεχθείτε την πρόταση του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου ότι για την ψήφιση του Πρωτοκόλλου ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ απαιτείται πλειοψηφία 180 βουλευτών;».

«Αυτά είναι τα πραγματικά διλήμματα, κυρία Σπυράκη, από τα οποία κρίνεται η ευθύνη και ο πατριωτισμός του καθενός από εμάς», καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ