Skip to main content

«Του φωνάξαμε Ελλάδα και ήρθε»: Μικροί τενίστες από τη Θεσσαλονίκη δίπλα στον Τζόκοβιτς

Οι μικροί αθλητές από τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στο Βελιγράδι για διεθνές τουρνουά και συνάντησαν τον κορυφαίο τενίστα του κόσμου

Συνάντηση με τον θρύλο του παγκόσμιου τένις Νόβακ Τζόκοβιτς είχαν στο Βελιγράδι νεαροί αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαγκαδά στο περιθώριο τουρνουά Tennis Europe grade 2 under 14 το οποίο διεξάγεται στη σερβική πρωτεύουσα.

Οι μικροί τενίστες, σε ένα μικρό διάλειμμα των προσπαθειών τους σε ένα από τα πιο δύσκολα τουρνουά της Ευρώπης στην κατηγορία τους, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνες του Serbia Open 250 ATP.

«Μετά το τέλος του αγώνα, πήγαμε σε έναν ειδικό χώρο προκειμένου να συγχαρούμε τους συμμετέχοντες αθλητές, αφού πήραμε το ok από τους διοργανωτές. Εκεί, συναντήσαμε τον Τζόκοβιτς», αναφέρει στη Voria.gr η προπονήτρια και συνοδός των αθλητών Νικολέτα Γιαμούκογλου

«Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν που είδαν ένα από τα ινδάλματά τους. Του φωνάξαμε "Ελλάδα" και ο ίδιος δεν δίστασε να έρθει κοντά μας για να φωτογραφηθεί με τους αθλητές μας και να μας μιλήσει. Ήταν χαρούμενος που συνάντησε αθλητές από την Ελλάδα, αφού αγαπά πολύ τη χώρα μας. Μίλησε μάλιστα και ορισμένα ελληνικά», αναφέρει η προπονήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαγκαδά.

Ο «Νόλε» μίλησε με τα παιδιά του Ομίλου για αρκετή ώρα, δίνοντάς τους σημαντικές συμβουλές για τη μετέπειτα εξέλιξή τους στο άθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λαγκαδά είναι ένας από τους πιο ενεργούς συλλόγους τένις στη Θεσσαλονίκη, που δίνει έμφαση στην εξέλιξη αθλητών σε παιδικές και εφηβικές κατηγορίες, φέρνοντας μάλιστα και σημαντικές επιτυχίες.