Skip to main content

Τούμπα: Καλεί σε συμπόρευση με Ζέρβα η παράταξη Τσιαπακίδη

«Ευχόμαστε για το καλό της τοπικής κοινωνίας και της Θεσσαλονίκης μας να επιτύχει στο έργο της η Νέα Διοίκηση». επισημαίνει η παράταξη.

Σύμπραξη όλων των παρατάξεων της Δ' δημοτικής κοινότητας υπέρ όσων έχει εξαγγείλει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας προτείνει η παράταξη «Ενωμένοι για Σύγχρονη Τούμπα», του απερχόμενου προέδρου της Κοινότητας Κώστα Τσιαπακίδη.

«Στηρίζουμε θετικά εποικοδομητικά με κριτική όπου χρειαστεί, πάντα με προτάσεις και πρωτοβουλίες συνεχίζοντας την αυτοδιοικητική μας παρουσία με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία», αναφέρει μεταξύ άλλων η παράταξη.

Αναλυτικά:

«Η διαδικασία των Αυτοδιοικητικών εκλογών ανέδειξε ως Δήμαρχο Θεσσαλονίκης τον Κωνσταντίνο Ζέρβα και τη νέα πρόταση για την πόλη «ΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ».

Ο Κοινοτικός μας Συνδυασμός “Ενωμένοι για Σύγχρονη Τούμπα”, ως μια πολυσυλλεκτική ανεξάρτητη αυτοδιοικητική κίνηση με μέλη που προέρχονται από την ενεργή κοινωνία των πολιτών, έχει ως στόχο πάντα με ουσιαστικό ενδιαφέρον την ανάπτυξη της περιοχής μας προς όφελος των δημοτών και βασίζεται σε προγραμματισμό, σχέδιο με προοπτική, ανοιχτές διαδικασίες και διάλογο.

Καλούμε όλες τις παρατάξεις της Δ΄ Κοινότητας (Τούμπας) να συμπράξουν στις βασικές αρχές που ενστερνίζεται η νέα Δημοτική Αρχή.

Στηρίζουμε θετικά εποικοδομητικά με κριτική όπου χρειαστεί, πάντα με προτάσεις και πρωτοβουλίες συνεχίζοντας την αυτοδιοικητική μας παρουσία με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Ευχόμαστε για το καλό της τοπικής κοινωνίας και της Θεσσαλονίκης μας να επιτύχει στο έργο της η Νέα Διοίκηση και ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Στη νέα σελίδα για την πόλη εμείς θα είμαστε παρόντες».