Skip to main content

Τούμπα: Τέσσερις επιτέθηκαν σε νεαρούς που φορούσαν διακριτικά του Άρη

Παρέα ατόμων επιτέθηκε απρόκλητα χθες το απόγευμα σε δύο άτομα επειδή έφεραν διακριτικά των «κιτρινόμαυρων» - Συνελήφθη ένας 19χρονος.

Ένα νέο περιστατικό οπαδικής βίας, παρά τα περιοριστικά μέτρα που εφαρμόζονται για τον κορωνοϊό και την απουσία αθλητικών διοργανώσεων, απασχόλησε τις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και τα όσα μεταδίδει παράλληλα το ΑΜΠΕ, παρέα τεσσάρων ατόμων επιτέθηκε απρόκλητα σε δύο νεαρούς επειδή φορούσαν διακριτικά ομάδας της πόλης.

Μάλιστα, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, τα θύματα είχαν επάνω τους διακριτικά του Άρη.

Πιο αναλυτικά, το περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή της Τούμπας και αμέσως ξεκίνησαν αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 19χρονου, που φέρεται ένας εκ των δραστών και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος, αφού προηγουμένως του επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 150 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Για την υπόθεση διενεργεί προανάκριση η υποδιεύθυνση αντιμετώπισης αθλητικής βίας Θεσσαλονίκης.