Skip to main content

Τούρεκ: «Χωρίσαμε σαν φίλοι με τον Πρόμπιερζ»

Για το διαζύγιο με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ μίλησε ο πρόεδρος της LKS Λοντζ, Γιάροσλαβ Τούρεκ, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

 

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου παραχώρησε η διοίκηση της LKS Λοντζ για την λύση συνεργασίας με τον προπονητή, Μίχαλ Πρόμπιερζ, ο οποίος αναμένεται μέσα σε λίγα λεπτά στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης για λογαριασμό του Άρη. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου, Γιάροσλαβ Τούρεκ:
 
«Το συμβόλαιο που είχαμε με τον Πρόμπιερζ ήταν έτσι διαμορφωμένο, που του επέτρεπε να πάει σε μια ξένη ομάδα, ανά πάσα στιγμή. Χωρίσαμε σε μία πολύ φιλική ατμόσφαιρα. Είμαστε όλοι γεμάτοι θαυμασμό για το έργο που εκτέλεσε ο Πρόμπιερζ ως προπονητή στην ομάδα μας σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ευχηθούμε να έχει κάθε επιτυχία στο νέο χώρο εργασίας».
 
Από την πλευρά του τεχνικός σύμβουλος της LKS Λοντζ, Τόμας Βιεστζίσκι, υποστήριξε: 
 
«Ξέραμε ότι θα μπορούσε να φύγει ανά πάσα στιγμή. Αλλά είχαμε ελπίσει ότι αυτό θα γίνει μετά τον αγώνα με την Χορζόφ. Δεν έγινε αυτό τελικά. Συνέβη το αντίθετο. Έχουμε υποβάλει αίτηση στην Πολωνική Ένωση Ποδοσφαίρου ζητώντας να συναινέσει ώστε για αυτή τη στιγμή να έχω δικαίωμα αναλάβω την ομάδα. Ήμουν πάντα στο προπονητικό επιτελείο, γνωρίζω την ομάδα από μέσα, δεν φοβάμαι την πίεση και κατά συνέπεια αποδέχθηκα αυτή την πρόκληση. Μετά το Σαββατοκύριακο θα διερευνηθεί το τι πρέπει να κάνουμε στη συνέχεια».