Skip to main content

Γκάφα τουρκικής αεροπορικής για τη Θεσσαλονίκη- Μπέρδεψε τον Λευκό Πύργο με... φάρο (φωτο)

Ένα tweet της Corendon Airlines για τις πτήσεις της προς τη Θεσσαλονίκη στάθηκε αρκετό για να πυροδοτήσει -και δικαίως- τα ειρωνικά σχόλια χρηστών

Σε γκάφα υπέπεσε η τουρκική αεροπορική εταιρεία Corendon Airlines, με βάση την Αττάλεια της Τουρκίας, που θέλησε να... προμοτάρει τις πτήσεις της προς της Θεσσαλονίκη και το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Η εταιρεία ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter όπου αναφέρεται στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης, συνοδεύοντας την ανάρτηση με μία εικόνα. Όμως στη φωτογραφία κάθε άλλο παρά ο Λευκός Πύργος είναι, αφού απεικονίζεται ένας φάρος (λευκός...)!

Η... ατυχής επιλογή στάθηκε αρκετή για τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης που άρχισαν να σχολιάζουν ειρωνικά. «Αγαπητοί πιλότοι της Corendon Air, για την ενημέρωσή σας αυτός δεν είναι ο Λευκός Πύργος της Θεσσαλονίκης. Σιγουρευτείτε τουλάχιστον ότι θα συμβουλευτείτε έναν χάρτη πριν την πτήση», ήταν ένα από τα καυστικά σχόλια.

Η εταιρεία, εκτός από τις συνδέσεις με Κρήτη, Ρόδο και Κω, πετά και προς την Κέρκυρα αλλά και τη Θεσσαλονίκη, ή μάλλον... Thessalonikis, όπως εκ παραδρομής αναγράφεται η πόλη στην επίσημη ιστοσελίδα της. 

Η εταιρεία έκανε τη σχετική ανάρτηση για τη Θεσσαλονίκη από τις 6 Ιουλίου αλλά τις τελευταίες ώρες σήμερα, Σάββατο, έχει τραβήξει τα βλέμματα των χρηστών. Αρκετοί είναι και αυτοί που αφήνουν υπονοούμενα για τα κόστη, που όπως λένε είναι αρκετά υψηλά.

Η Corendon προσφέρει συνολικά 165 προορισμούς σε 65 χώρες, ενώ έχει συνδέσεις με αρκετά αεροδρόμια στη Γερμανία, στην Ισπανία, στη Μεγάλη Βρετανία, στην Τουρκία, στην Αυστρία αλλά και σε πολλούς ακόμα ευρωπαϊκούς προορισμούς.