Skip to main content

Τουριστικοί πράκτορες από Ισραήλ σε Θεσσαλονίκη, Καβάλα και Θάσο

Οι ξενοδοχειακές υποδομές, οι αγορές, τα μνημεία, οι οργανωμένες παραλίες και τα οινοποιεία βρέθηκαν στο επίκεντρο των αναζητήσεων των πρακτόρων

Τουριστικοί πράκτορες και ένας δημοσιογράφος από Ισραήλ βρέθηκαν για τέσσερις ημέρες στη Βόρεια Ελλάδα και επισκέφθηκαν την Καβάλα, Θάσο, και την Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για ταξίδι τουριστικού ενδιαφέροντος, αποτέλεσμα συνεργασίας και υποστήριξης από την τουριστική επιχείρηση Ofakim travel, την αεροπορική εταιρεία ISRAIR, τη Δημωφέλεια Καβάλας, το Επιμελητήριο Καβάλας και το Γραφείο ΕΟΤ Ισραήλ.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης ανέλαβε την διαμονή και την γαστρονομική τους γνωριμία με την κουζίνα της Θεσσαλονίκης.

Οι ξενοδοχειακές υποδομές, οι αγορές, τα μνημεία, οι οργανωμένες παραλίες και τα οινοποιεία βρέθηκαν στο επίκεντρο των αναζητήσεων και ξεναγήσεων των ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Η πολυπληθής αποστολή επιβεβαιώνει το συνεχές ενδιαφέρον που υπάρχει από πλευράς Ισραηλινών τουριστικών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη δραστηριοτήτων σε προορισμούς στην Κεντρική Μακεδονία.