Skip to main content

Τουρκικά ΜΜΕ: Συμφωνία της Αλάνιασπορ με τον Τζάλμα Κάμπος

Δεν αναφέρονται στα οικονομικά δεδομένα της πρότασης που κατατέθηκε στον παίκτη αλλά ούτε και τα χρήματα που προτίθενται να προσφέρουν οι Τούρκοι

Στην αποκάλυψη ότι η Αλάνιασπορ έχει έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, Τζάλμα Κάμπος, προχώρησε η τουρκική ιστοσελίδα «futbolarena.com».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Τούρκοι, η ομάδα από την επαρχία της Αττάλειας, μετά την εκλογή του Χασάν Τσετινκάγια στην προεδρία της, προχωρά με γοργούς ρυθμούς τον μετεγγραφικό της σχεδιασμό, με το όνομα του Τζάλμα Κάμπος να έρχεται στο προσκήνιο.

Οι Τούρκοι σημειώνουν ότι υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ με την Αλάνιασπορ, καθώς ο ατζέντης του 31χρονου μεσοεπιθετικού συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του τουρκικού συλλόγου, μένοντας ικανοποιημένος από την πρόταση που του κατατέθηκε για τον πελάτη του.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο ρεπορτάζ των Τούρκων δεν υπάρχει αναφορά για τα οικονομικά δεδομένα της πρότασης που κατατέθηκε στον Τζάλμα Κάμπος, αλλά ούτε και τα χρήματα που προτίθεται να προφέρει η Αλάνιασπορ στον ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του Ανγκολέζου εξτρέμ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Δικέφαλο που λήγει το καλοκαίρι του 2019.

Ο Τζάλμα Κάμπος δεν είναι άγνωστος στην Τουρκία, αφού από το 2012 έως και το 2016 φόρεσε κατά σειρά τις φανέλες των Κασίμπασα, Κόνιασπορ Γκεντσλερμπιλίγκι, προτού μεταπηδήσει στον Δικέφαλο, με τον οποίο μέχρι τώρα έχει καταγράψει 76 συμμετοχές με 12 γκολ και οκτώ ασίστ.